Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşegul eskı usul test yap yatarken idrarını yap bır pet bardağa yuzu kaymak gıbı tutuyorsa hamılesın tutmuyorda dıbıne cokuyorsa hamıle değilsin hamıle olan arkadaşlar bır denesın ama aşırı su icmıycen

kızalr işim vardı yine çıkmak zorunda kaldım
ayşegülcüm naapim işte..griptim geçen hafta..bu hafta daha iyiyim de..şimdi de halsizliği kaldı..bi de ovulasyon testi için clearblue sipariş etmiştim..ellerinde yokmuş mail atmışlar canım sıkıldı ona da..amaaaann..

Aysegüll canim cim insallah yasamassin bir daha kiyasal gebeligi. Ama söyle bisi var. bende dört düsük yasadim ya… insan ne yasiyacaksa yasamali. bunun önüne gecemessin. ama erkenden birseybulunursa ona göre de tedbirini alirsin. Aysegül canim kac senedir evlisin ve ne zamandir cocuk istiyorsunuz?

Mayist a gelecem :-DDDD cok seviniyorum. Gezmedik yer birakmiyorum :-D

ohh ne güğzel canım gell gell iyi olur

güzel geçmiş yaniii ne güzel kız ben kocama hasret kaldıımm valla film güzelmiydi romantik miydi kız seni gidi seni ehliyeti nezaman alıcan

bir yer var ama orayi daha görmedim… Insallah bu sene kismetse gidicem. Eyyüp te Piyer Lotti. cok methettiler orayi

hııı ben gittim oraya canımmm okadarda merak edilecek biyer olduğunu düşünmüyom bana da çok mettetiler çok güzel falan diye ama merak ettiğim gibi çıkmadaı ama belki senin çok hoşuna gider git bir gör bakalm

aysegulum valla ehlıyet sımdılık suya dustu cunku sınav sonucları acıklandı ve motoru gecememısım maalesef sabah bı ton gozyası doktum sınırım bozuldu valla bıdahakı aya tekrar o dersten gırceem artık yaza dogru alırım ınsallah ehlıyetı haa bu arada romantık degıldı fılm benım herıf pek sevmez o tur fılmlerı macera fılmı ızledık 🙂

ayyy gülüm geçmiş olsun yaa halsizliğinde geçer inş başka yere sorsaydın olmuyomu güzelim canını skma ne istiyosan olsun inş

canımm inş yaşamam bidaha rabbim kimseye yaşatmasın ölede gülüm insabn genede üzülüyo 2 yılllık canım evlendiğimden beridr istiyorum

canım benim kıyamam ağlamişmi benim güzelim boşver bidahaki ayyy alırsın inş
annaaa bizimkininde hangi filmleri sevdiğini hala çözemedim ben yaawww