Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canm sen kan testi yaptır rhatla belki hcg tam olmamıştır vucudunda ögleden sonra yapsın bide ama yinede sen bilirsin hayırlısı olsun cnm benim üzülme.
bende meraksız 1 koca var onu ne yapalım.gerçi eşimin bana gelene kadar......
hayırlısı,olmazsam zatan gideceğim.böyle durumlarda insanın aklına çıcuktan başka herşey geliyor,kismi var,iltihap mı var...

hayırlısı ne yapalım canım ya.Allah huzur,mutluluk versin.

evet canım canım hayırlısı ama ben senden genede ümitliyim inş test yanılmşdr rabbim göndermişdir meleğimizi bitanem

çatlatma kız bizi yap işte ne meraklandırıon bizi alala😀 eet canm ii geldi biraz ciden tatil biraz.

canm bende yapmak istiyorum ama birazdaha beklemek en iyisi olucak canım senin adına sevindim bazen gezmek iyi geliyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

temennilerin için teşekkür ederim canım.bel ağrısı korkutuyor beni.

aminn tatlım aminn sen kendini hazır hissettiğin zamn yap en iisini bilirsin cnm rabbim hayırlısını versin hayırlısıda inşallah göbüşünde bebişin olmasıdır🙂🙂

bende meraksız 1 koca var onu ne yapalım.gerçi eşimin bana gelene kadar......
hayırlısı,olmazsam zatan gideceğim.böyle durumlarda insanın aklına çıcuktan başka herşey geliyor,kismi var,iltihap mı var...

canm bende kis var ama agrı falan yapmıo iltihabı bilemicem daha önce gecikir miydi adetin peki?

temennilerin için teşekkür ederim canım.bel ağrısı korkutuyor beni.

canım bel ağrısı olabilir bende olmuştu üşütmüşsündür korkmanı anlıyorum canım biz insanlar herşeyin en kötüsünü düşürüz herzaman kim nederse desin içimizdeki o ses susmaz ve bizi üzüp durur rabbim den ne dileğin varsa gerçek olsun inş

aminn tatlım aminn sen kendini hazır hissettiğin zamn yap en iisini bilirsin cnm rabbim hayırlısını versin hayırlısıda inşallah göbüşünde bebişin olmasıdır🙂🙂

inş güzelim çok saol anlayın için vede duan için rabbim hepimizin göbüşünü bebişle doldursun inş hayırlısıyla

canm bende kis var ama agrı falan yapmıo iltihabı bilemicem daha önce gecikir miydi adetin peki?
çıkmadan soruna cevap vereyim.bende pko var.bundan dolayı adet düzenliği vardı.ama 2 yıla yaklaştı laparoskopi oldum ve düzene girdi.2 yıl içinde 4,5 kez düzensiz oldu.iltihap kaynaklıydı genelde.
belim laparoskopiden önce çok ağrırdı.2 yıl içinde ilk defa ağrıdı.iltihap olduğunuda zannetmiyorum,akıntım yok.sık yaşadığım için iltihabı.soğan kürünü uygulamıştım.onlamı alakalı bilmiyorum.hayırlısı ne yapalım.