canm sen kan testi yaptır rhatla belki hcg tam olmamıştır vucudunda ögleden sonra yapsın bide ama yinede sen bilirsin hayırlısı olsun cnm benim üzülme.
bende meraksız 1 koca var onu ne yapalım.gerçi eşimin bana gelene kadar......
hayırlısı,olmazsam zatan gideceğim.böyle durumlarda insanın aklına çıcuktan başka herşey geliyor,kismi var,iltihap mı var...
canm bende yapmak istiyorum ama birazdaha beklemek en iyisi olucak canım senin adına sevindim bazen gezmek iyi geliyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
evet canım canım hayırlısı ama ben senden genede ümitliyim inş test yanılmşdr rabbim göndermişdir meleğimizi bitanem
canm bende yapmak istiyorum ama birazdaha beklemek en iyisi olucak canım senin adına sevindim bazen gezmek iyi geliyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
evet canım canım hayırlısı ama ben senden genede ümitliyim inş test yanılmşdr rabbim göndermişdir meleğimizi bitanem
bende meraksız 1 koca var onu ne yapalım.gerçi eşimin bana gelene kadar......
hayırlısı,olmazsam zatan gideceğim.böyle durumlarda insanın aklına çıcuktan başka herşey geliyor,kismi var,iltihap mı var...
canım bel ağrısı olabilir bende olmuştu üşütmüşsündür korkmanı anlıyorum canım biz insanlar herşeyin en kötüsünü düşürüz herzaman kim nederse desin içimizdeki o ses susmaz ve bizi üzüp durur rabbim den ne dileğin varsa gerçek olsun inş
çıkmadan soruna cevap vereyim.bende pko var.bundan dolayı adet düzenliği vardı.ama 2 yıla yaklaştı laparoskopi oldum ve düzene girdi.2 yıl içinde 4,5 kez düzensiz oldu.iltihap kaynaklıydı genelde.
belim laparoskopiden önce çok ağrırdı.2 yıl içinde ilk defa ağrıdı.iltihap olduğunuda zannetmiyorum,akıntım yok.sık yaşadığım için iltihabı.soğan kürünü uygulamıştım.onlamı alakalı bilmiyorum.hayırlısı ne yapalım.