hımmm canım epey yaklaşmış günün, allah sağlıklı doğum versin canım şimdiden. rabbim sizinle olsun, bu arada bize de dua edersen çok sevinirizzzz 🙂 tamam canım haberlerini bekliyoruz. amiiiiinnnn inşallah
EVET CANIM YA sizinde güzel haberleriNİZİ takip edicem imkan buldukça inşallah.içinizi ferah tutun gelicek melişleriniz inşallah ama vaktini bekliyorlar
EVET CANIM YA sizinde güzel haberleriNİZİ takip edicem imkan buldukça inşallah.içinizi ferah tutun gelicek melişleriniz inşallah ama vaktini bekliyorlar
Arkadaslar lıstekı temmuz anne adayı sergül arkadasımız dogum yapmıs 35 haftalık bır kız bebegı olmus adı da Serra imiş Allah nazarlardan saklasın haberınız olsun dedım
ya güzel kardeşim sen bilirsin de 6. haftada duyuluyormuş geçen de bir arkadaşımdan duymuştum ama. kesin 7. haftada duyuluyor.aslında bir terslik yoksa lekelenme felan bekle istersen
ya güzel kardeşim sen bilirsin de 6. haftada duyuluyormuş geçen de bir arkadaşımdan duymuştum ama. kesin 7. haftada duyuluyor.aslında bir terslik yoksa lekelenme felan bekle istersen
Lalezar canımmmm öyle düşünme tedavi gerektiriyorsa tedavi yolunu deneyin eşinle beraber. testlerinizi yaptırmış mıydınız? hayırlısıyla bizim de meleklerimiz gelecek inşallah, bak benim de kaç ay oldu ama sonuç yok... böyle umutsuzluğa düşersek bu sefer meleklerimiz bize küser ve gelmezler, inşallah canım inşallahhhhhh bir gün hepimiz ANNE olacağız.