dilara1 Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.041 tatlı cadım' Alıntı: canım daha yenı bıtmek uzere adetım yarın falan baslarız galıba hesaplamadım tam ama bu hafta sonuna kadar galıba:laugh: Genişletmek için tıkla ... Internet tede bakabiliyorsun tam günü ne zamandir diye… biliyorsun dimi???? Hatta hamis kalirsan dogum tarihini bile belirtiyor :-DDDD
tatlı cadım' Alıntı: canım daha yenı bıtmek uzere adetım yarın falan baslarız galıba hesaplamadım tam ama bu hafta sonuna kadar galıba:laugh: Genişletmek için tıkla ... Internet tede bakabiliyorsun tam günü ne zamandir diye… biliyorsun dimi???? Hatta hamis kalirsan dogum tarihini bile belirtiyor :-DDDD
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.042 dilara1' Alıntı: Internet tede bakabiliyorsun tam günü ne zamandir diye… biliyorsun dimi???? Hatta hamis kalirsan dogum tarihini bile belirtiyor :-DDDD Genişletmek için tıkla ... evet canım bakarım normalde bu sefer bakmadım ama suan ısyerınde olunca acmak ıstemıyorum evden bakarım artık.....teknolojı bacım ıste:laugh:
dilara1' Alıntı: Internet tede bakabiliyorsun tam günü ne zamandir diye… biliyorsun dimi???? Hatta hamis kalirsan dogum tarihini bile belirtiyor :-DDDD Genişletmek için tıkla ... evet canım bakarım normalde bu sefer bakmadım ama suan ısyerınde olunca acmak ıstemıyorum evden bakarım artık.....teknolojı bacım ıste:laugh:
dilara1 Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.043 evet :-DDD ya bu kizlar hepsi nerde???? öglen oluyor kimse ortalarda yokkkk... uyuyorlarmi neeee???
dilara1 Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.046 ya kizlarrr benim canim sIkIlIyorrrrrr. Kimse de yazmiyoorrrrrr. ya böyle beklemek te cok kötü yaaaaaa… zaman gecse bir an evvellll
ya kizlarrr benim canim sIkIlIyorrrrrr. Kimse de yazmiyoorrrrrr. ya böyle beklemek te cok kötü yaaaaaa… zaman gecse bir an evvellll
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.047 dilara1' Alıntı: ya kizlarrr benim canim sIkIlIyorrrrrr. Kimse de yazmiyoorrrrrr. ya böyle beklemek te cok kötü yaaaaaa… zaman gecse bir an evvellll Genişletmek için tıkla ... benımde canım sıkılıyo tatlım bugun pek ıs yok ısyerınde patladım vallaaaaaa
dilara1' Alıntı: ya kizlarrr benim canim sIkIlIyorrrrrr. Kimse de yazmiyoorrrrrr. ya böyle beklemek te cok kötü yaaaaaa… zaman gecse bir an evvellll Genişletmek için tıkla ... benımde canım sıkılıyo tatlım bugun pek ıs yok ısyerınde patladım vallaaaaaa
ranagül Üye Üye 2 Mart 2010 #39.048 iyi günler canlarr,nasılsınız. temizliğe başlamadan 1 uğrayım dedim. butterfly'a çok üzüldüm.Rabbim sabır versin.
iyi günler canlarr,nasılsınız. temizliğe başlamadan 1 uğrayım dedim. butterfly'a çok üzüldüm.Rabbim sabır versin.
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.049 dilara1' Alıntı: sehanz gecmis sayfalari okumakla mesgull :-DDD Genişletmek için tıkla ... yok tatlım girdim ama hemen arkasından işim çıktı ve çıkmak zorunda kaldım geçmiş sayfaları okumak için çok vaktim olmuyo
dilara1' Alıntı: sehanz gecmis sayfalari okumakla mesgull :-DDD Genişletmek için tıkla ... yok tatlım girdim ama hemen arkasından işim çıktı ve çıkmak zorunda kaldım geçmiş sayfaları okumak için çok vaktim olmuyo
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #39.050 BUTTERFLY canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et..bunlar da olabiliyo..olmasa daha iyi ama oluyo işte..kendini çok hırpalama ne olur..inan ki en kısa zamanda tekrar olacak tatlım..
BUTTERFLY canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et..bunlar da olabiliyo..olmasa daha iyi ama oluyo işte..kendini çok hırpalama ne olur..inan ki en kısa zamanda tekrar olacak tatlım..