Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım öyle kafama estiği zaman tatile çıkamıyorum ben🙂 keşke..ama emekliliğe hak kazanmama 1 yıl kadar kaldı..eğer bu arada hamile kalırsam ve bebişim olursa bundan sonra iş hayatımı epeyce azaltmayı düşünüyorum..kariyerle ilgili istediklerimi yapmayı düşünüyorum sadece..yani para kazanmak ikinci pşlanda kalacak..bu zaman kadar çok çalıştım artık yeter ya bebek yapmayı unuttum valla çalışmaktan..bi baktım 39 olmuşum..çalışmaktan da sıkıldım

canım bız ılacsız tedavı yapıyoruz hıpnoz ve terapı yonetmlerını kullanıyoruz tabıkı ıse yaramazmı canım cok rahatlatıyo danısanlar beynı bos gıdıyo yenımı basladın pekı seanslara?zaten antıdepresanlar sadece ınsanın beynını uyusturuyo okadar aslında bı cozume ulasılmıyo sen ınan yeter faydasını gormeme gıbı bı durum olmaz yanı

bende inan ki calismaktan sIkIldIm. Hep calistim bende… artik yoruldum valla. benimde yasim geciyor… gercekten göz acip kapamayla gecti yillar valla.

ya hipnoz için bana iyi şeyler söylemediler..hem de psikiatrist olan insanlar..yani sağdan soldan kulaktan dolma değil..o yüzden o tarafa yönlenmedim..uzun zamandır panik ataklı olan ve tamamen iyileşen var mı bildiğin..bana gevşeme tekniği önerdiler ben de oraya devam ediyorum..3-4 kez gittim henüz..verilenleri yapmaya çalışıyorum işte..antideprsan beni uyuşturmuyo..ama panik ataktan kaynaklanan korkularımı çok azltıyo..yoksa çalışıyorum araba kullanıyorum hiçbirşeyime engel olmuyo..

bende inan ki calismaktan sIkIldIm. Hep calistim bende… artik yoruldum valla. benimde yasim geciyor… gercekten göz acip kapamayla gecti yillar valla.
ya gerçekten haklısın..inan ki farkına bile varmadım geçen yılların..çoğunda ne yapıyodum onu bile hatırlamıyorum..insan böyle yaşamamalı ya..kendi hayatıma vaktim kalmadı bu zamana kadar ama artık ipleri elime aldım🙂 planlı olarak hayatımı istediğim gibi yaşamaya karar verdim ve bebek yapmaya çalışmakla başladım🙂

panık atak zor bı rahatsızlık ama sana sunu soyleyeyım bu gecıcı bı dönem yanı evet ıyılesme oranı yuksek yaptıkları tedavı guzel devam et ekstra baska bı yonetmede uygularlar ılerde tek gevseme yonetmıyle kalmazlar bence evet canım panık atak tedavısını kesın bıtıren danısanlar oldu ama bırazda senın gayretın onemlı bu noktada senın ınanman gerek yanı burda bu rahtasızlıkta onemlı olan bu kaygıyı stresı en aza ındırgemek canım kı tedavın o yone yonelık yapılıyomus sen rahat ol yeter

tatlım bende 13 yıldır var🙂 yapmadığım şey kalmadı..ne denirse yaptım ama dirençli benimki galiba..geçmiyo bir türlü..26 yaşındaydım ilk olduğunda..bak kaç sene geçmiş..ben çok azimliyimdir..kendimi hiç bırakmam..hep mücadele ederim..ve profesyonelliğe güvenirim..ama yanlış ilaçtan tut da ilgisiz insanlara kadar herşeye denk geldim artık bu kadar yılda..ama olmadı işte..elimden geleninn en iyisini yapmama rağmen olmadı..ama bırakmadım işte hala koşturuyorum🙂

hersey insanin elinde olmuyor iste… bebek Rabbimin istedigi anda olur… ama su güzellik var sen bir yil sonra emekliligi hak kazaniyormussun… burda almanyada nerdeeeeeee… ben 36 yasindayim ve 63 yasina kadar calismam lazim emekli olabilmek icin. Kadinlar burda 63 yasinda emekli olur. eger tabii hasta olmassa ve daha önce (oda cok zor olur) malulen emekli yapmassalar… Ama bi cocugum olursa… 3 yil evde kalabilirim… Bakim izni oluyor bu. o zaman iste e de cok iyi bakabilirim… eger olursa tabii. Rabbim kismet ederse… Maalesef kizimda calismak zorundaydim. onun bebkligini yasiyamadim...

tatlım ben de sadece emekliliğe hak kazanıyorum maaş falan yok..üstelik prim ödemeyeceğim için sağlıktan da yararlanamıyorum..allahtan eşim de emekli ondan faydalanıcam..yoksa bekar olsak o da yok..senelerce prim öde..ondan sonra emekli maaşı alana kadar ki kısa bi süre de değil daha 13 yıl var sağlıktan yararlanama..benim başıma bişi gelse nerden ödicem ben..ne saçma ya..

tamam canım umudunu kaybetme sakın ınsallah duzelcek canım bebek olursa zaten tamamen gıder
:laugh: