tatlım ben de sadece emekliliğe hak kazanıyorum maaş falan yok..üstelik prim ödemeyeceğim için sağlıktan da yararlanamıyorum..allahtan eşim de emekli ondan faydalanıcam..yoksa bekar olsak o da yok..senelerce prim öde..ondan sonra emekli maaşı alana kadar ki kısa bi süre de değil daha 13 yıl var sağlıktan yararlanama..benim başıma bişi gelse nerden ödicem ben..ne saçma ya..
güzelim ben doğumgünü kutlamıyorum yıllardır..pek sevmem o tür şeyleri..ama eşim 2 ay önceden hediyemi almıştı..dün akşam da pasta almış yazık..mumlarla süslemiş..ama dikkatsizlikten masa örtümün küçük bi yerini yaktı..artık bişi demedim..öyle kutladık işte..aslında biliyo kutlamadığımı ama yine kendine göre hazırlık yapmış..canım benim..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim..geçinmeye niyetli olduktan sonra oluyo işte..ben eşimin ikinci eşiyim..benden önce 13 yıl evli kalmış..ben tanıdığımda çok sinirli gergin ve sert bi adamdı..şimdi doğumgünü pastalarına mum dizip 'iyi ki doğdun' diye şarkılar söylüyo..gerçekten inanılmaz bi noktaya geldik beraber🙂 o da söylüyo..kızım delikanlı adamdık bozdun bizi diye🙂
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim..geçinmeye niyetli olduktan sonra oluyo işte..ben eşimin ikinci eşiyim..benden önce 13 yıl evli kalmış..ben tanıdığımda çok sinirli gergin ve sert bi adamdı..şimdi doğumgünü pastalarına mum dizip 'iyi ki doğdun' diye şarkılar söylüyo..gerçekten inanılmaz bi noktaya geldik beraber🙂 o da söylüyo..kızım delikanlı adamdık bozdun bizi diye🙂
evet tatlim benim 10 yasinda bir kizim var. En cok onun icin bir cocuk daha istiyorum… Cok istiyor bir kardesinin daha olmasini. Benim kardeslerimin 3 yada 5 er cocuklari var… bitek o yalniz. cok üzülüyor oda… ama elden birsey gelmiyor…
yok tatlım..ben unuttum çocuk yapmayı🙂 şimdi çok geç mi acaba..bi baktım bu yaştayım..valla uykudan yeni uyanmış gibi oldum..hiç farketmemişim bu yaşa geldiğimi..senin kızın da kocaman olmuş ne güzel..
3-5 çocuk da biraz zor olabilir bu devirde bakmak için..manevi ihtiyaçlarına bile yetişmek zor olur..kaldi ki maddi ihtiyaçlar..ama bir kardeş iyi bir fikir bence..tabi kardeşten kardeşe de değişiyor canım ya..hiç aramayan sormayan yılda birkaç kez görüşen de var..hayırlısı işte ne olacağı belli olmuyo ki..