Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

doktorum tüp bebeklik bi durum gözükmüyo dedi ama..biliyosun 35 ten sonra yumurta kalitesi düşüyo..bakıcaz işte aşılama tutmazsa tabi tüp bebeğe geçilecek..günler ne gösterecek bilmiyouz tatlım..

evet gittik bende tiroid de sorun var.. ben hamile kalabiliyorum ama. 2006 dan 2009 a kadar tam 4 kez hamile kaldim ama düsükle sonuclandi. Ve ben bilmiyorum esimin bu sözlerine de bunu bagliyorum. Tamam bende bi hastalik cikti. ama sonucta bu hastaligi da bana veren yine Rabbim. Insallah Rabbim affeder.

tatlım bak ben inançlı birisi olduğumu söyleyemem..ancak çooook okumuşluğum vardır..en azından sana şunu söyleyebilirim..bu kadar büyük olduğuna inanılan RAB kullarına bu kadar acımasız olabilir mi..hayatı boyunca kimseye zarar vermemiş işinde gücünde olan insanlara bu kadar katı ve acımasız olabilir mi..bu YÜCE YARADAN'a yaraşır bir davranış mı?? bence değil..o halde bunca kötülük düşünen düşünmekle yetinmeyip yapan insanların başı beladan kurtulamazdı..o halde günahsız minicik bebekler neden ölüyor?? onlar ne kötülük yaptılar ki ne düşünebildiler ki allah onlara bunu reva gördü..evrende herşeyin tabii ki bir anlamı var..ama hastalığının bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum..sadece fikrimi söylemek istedim..yanlış anlama lütfen..istediğine inanırsın tabi..ben sadece senelerce okuduklarımdan ve anladıklarımdan birşeyler yazmaya çalıştım sana..bir dine inancım yok ama..dünyada gözümün gördüğü her canlıyı ya da cansızı çok seviyorum..ömrüm boyunca da herkesi sevmeye ve yardım etmeye çabaladım..

bi de en azından hamile kalabiliyorsun bu bile harika..tekrar hamile kalabilir ve bebişini dünyaya getirebilirsin..ben bilmiyorum bile acaba hamile kalabiliyor muyum🙂

Aylardır sizleri takip ediyorum Paylaşımlar çok çok güzel ve samimi Artık üye olup sizlerin paylaşımlarına bende katılmak istedim Aranızda banada yer varmı?🙂