iyiyim cnm işte işlerle uğraşıp duruyoruz sen nasılsın inşallah meleğin gelmiştir cnm ama sakın çıkmazsada kendini üzmek yok herşey Allahtan bizimde olacak birgün bende 4 defa kullandım preseedi inşallah umarım olumlu sonuçlar alırız daha da yumurtlama günlerimin sonundayım o yumurtlama testinide nihayetinde kullanmayı becerebildim bende çift çizgiyi gördüm o akşam çalışma yaptık ama ertesi gün yapamadık çünkü eşim hastaydı.artık kısmet cnm bende beklemeye geçicem
Burda da 1 dolarlik dukkanlar var dun gittim 5 tane test aldim ordan.Amerikalilar yazisini okumustum genelde dogru cikiyormus testler.yarin yapicam bir tane.Dogum kontrol haplari okadar etkiliki 3 yadir kullanmadigim halde koruyor.zaten dogum yapiyim hemen spral taktiricam.Esim bir ara tuplerini baglatirsin dyordu ama onu kesinlikle istemiyorum .Dunyanin her turlu hali var.gecenlerde bir haer izlemistim.amrikada baska bir eyalette bir anne kaza yapiyor 2 si kiz 1 erkek cocugunu kaybediyordu kazada.!sene sonra normal yollardan ucuz bebeg gebe kaliyordu.2 kiz 1 erkek hemde.o haberi seyrettikten sonra kesinlikle dedim boyle birsey yapamam.
testler genelde doğruyu söylüyor, burdakiler de güvenilir. çünkü hamile olduğu haberini veren arkadaşlardan kan testi yaptıranlar, hamile olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldular...
bencede bağlatma tüplerini ne olur ne olmaz allah çocuklarına uzun ömürler versin ama bilinmez ki. bu bahsettiğin haber beni cidden etkiledi, giden üçüzün yerine yeni üçüz gelmiş çok ilginç yaaa...
cnm sende hoşgeldin aramıza ne güzel ikizlerin varmış Allahım inşallah bizlerede o duyguyu yaşatır üçüncü meleğiniz yada meleklerinizde umarım sizi bekletmez fazla ve kavuşursunuz
Saol canim dedigim gibi ben den once herkese tattirsin dua edicem size.ikzie bakmak zor bazen ama bir okadarda eglenceli.bir kere surekli birlkte oynuyorlar senin pcana yapismazlar.hele aralarinda konustuklari dil cok komik.kavgalri bile komik oluyor.ayni anda uyurlar yemek yerler pek duskunlerdir birbirlerine.oyle boyle buyduler haziranda 2 yasinda olucaklar.
benim 10 ya da 12 mart az kaldı reglime... temmuzdan beri deniyoruz bu 9. ay olacak ama hala gelmedi bebeğim. ilk 2 ay pek bilinçli değildim ovulasyon günlerini bilmiyordum sonra sonra öğrendim. bakalım denemeye devam ediyoruz, umarım çabuk gelir meleğim.
iyiyim cnm işte işlerle uğraşıp duruyoruz sen nasılsın inşallah meleğin gelmiştir cnm ama sakın çıkmazsada kendini üzmek yok herşey Allahtan bizimde olacak birgün bende 4 defa kullandım preseedi inşallah umarım olumlu sonuçlar alırız daha da yumurtlama günlerimin sonundayım o yumurtlama testinide nihayetinde kullanmayı becerebildim bende çift çizgiyi gördüm o akşam çalışma yaptık ama ertesi gün yapamadık çünkü eşim hastaydı.artık kısmet cnm bende beklemeye geçicem
ben de iyiyim canım okul epey yoğun gidiyor... inşallah canımmmm bakalım bekliyorum. kendimi üzeceğim kesin de bilmiyorum. umarım bizde anne oluruz canım benim. ooo iyi hadi kullanmışsın inşallah olumlu sonuç gelir. kısmet canım hayırlısı olsun.
testler genelde doğruyu söylüyor, burdakiler de güvenilir. çünkü hamile olduğu haberini veren arkadaşlardan kan testi yaptıranlar, hamile olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldular...
bencede bağlatma tüplerini ne olur ne olmaz allah çocuklarına uzun ömürler versin ama bilinmez ki. bu bahsettiğin haber beni cidden etkiledi, giden üçüzün yerine yeni üçüz gelmiş çok ilginç yaaa...
yok canim ilk cocuklari ucuz deilmis sadece yaslari birbine yakinmis.Kan testi nerde yapilir birlmiyorumki burda.cok karisik bir sistem diyelimki hamileyim 8 haftadan once hicbir doktor seni kabul etmiyor seni burda.ikizlerime hamile kaldigimi &=5 gunlukken ilk doktoru ziyaretimde ogrendim.Baska bir olayda eger tek gebelik ve sorunlu deilse hamileligin doguma kadar en fazla 3 kez giriyorsun ultrasona.doktor ziyaretlerinede karnina bir alet koyup oyle dinliyorlar kalp atisini ve mezurayla olcuyorlar karnini.
Benim ikizlerde sezeryan oldum mecburen ama bu sefer normal dogum istiyorum.
Oyle bir sansinmda var zaten burda tehlike olmadigi surece normal dogum yaptiriyorlar.
yok canim ilk cocuklari ucuz deilmis sadece yaslari birbine yakinmis.Kan testi nerde yapilir birlmiyorumki burda.cok karisik bir sistem diyelimki hamileyim 8 haftadan once hicbir doktor seni kabul etmiyor seni burda.ikizlerime hamile kaldigimi &=5 gunlukken ilk doktoru ziyaretimde ogrendim.Baska bir olayda eger tek gebelik ve sorunlu deilse hamileligin doguma kadar en fazla 3 kez giriyorsun ultrasona.doktor ziyaretlerinede karnina bir alet koyup oyle dinliyorlar kalp atisini ve mezurayla olcuyorlar karnini.
Benim ikizlerde sezeryan oldum mecburen ama bu sefer normal dogum istiyorum.
Oyle bir sansinmda var zaten burda tehlike olmadigi surece normal dogum yaptiriyorlar.
hımmm anladım... kader bir yerde.
yurt dışında yaşayan arkadaşlar kan testi yaptıramamaktan şikayetçiler. evet epey oyalıyorlarmış. ordaki sistem gerçekten çok farklı. burada ayda 2 kez gitsen dr niye geldin demez 🙂
sezeryan doğumun arkası yine sezeryan olur diye biliyorum ama tabi oradaki sistem ne der bilemem. umarım dileğin gerçekleşir.
benim 10 ya da 12 mart az kaldı reglime... temmuzdan beri deniyoruz bu 9. ay olacak ama hala gelmedi bebeğim. ilk 2 ay pek bilinçli değildim ovulasyon günlerini bilmiyordum sonra sonra öğrendim. bakalım denemeye devam ediyoruz, umarım çabuk gelir meleğim.
Seninde az kalmis reglien hadi hayirlisi.Belirti varmi peki?Benim ilk gebelim okadar cabuk olduki daha ne oldugunu anlamdan hamileydim.tabi ikiz ve ilk gebelik oldugu icin 18 haftadama kadar cok kotu gecmisti.surekli kusuyordum kilo kaybettim.hatta hastanede bile yattim 1 hafta.ama sonra hersey dueldi ve ben tam 30 kilo aldim.yarim dunya seklinde geziyordum 35 haftamda dogum yaptim.cok kucuklerdi ama su anda yasitlarindan bile ilerdeler.esim diyordki dun sen hic hamileye benzemiyorsun diyordu.
Zaten en buyuk korkum simdiki hamilelegimin ilkine benzemesi oyle olursa yandim cocukalr perisan olucak.