canım burada önemli olan pozitif düşünme die düşünüyorum biz hamile kalma sürecimizi dahada geçleştiriyoruz sanki ilk ay hamile kalıcaz gibi geliyo ama öyle diil sonra arkadsından çalışmalar olmayınca nie olmuyo acaba bi problemmi var ve akılda türlü soru işaretleri buda yetmezmiş gibi etrafta hadi artık sizinle ve sizden sonra evlenenler çocuk sahibi siz ne bekliyosunuz demezlermi psikolojikman iyice çöküyoruz artık her ay en ufak bişeyde bile ahanda gebelik belirtisi diyip umutlanıp sonu hüsran olunca diğer aylara olumsuz bakıyoruz yani gebe kalma sürecini kendimiz geçiktiriyoruz tabi ALLAH büyük o ne derse o olur herşeyin bir yeri ve zamanı var ama pisikolojimizinde iyi olması gerek die düşünüyorum benHaklısınız çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Herkeslere dua ederken bi de baktım benim de olmuyor.
Arkadaşlarımdan olmayan olduğunda
Öyle düşünme Allah verirse olur vermezse olmaz derdim.
Şimdi onların bana tesellisi; "amaaaan boşver herkesin olucak diye bişi yok ya"
Geç de evlenince insan daha bir tedirgin oluyor.
Mevlam kimselere aratma Rabbim
gunaydın desen nasılsın?bende meraktan oluyorum valla ya bıseyler var bıze sürprız yapacak yada regl oldu moralı bozuk allahım hayırlısını versın ınsallahAyşegülüm nerelerdesin yaaa, habersiz bıraktın biziiiii 🙁((((
canımmmm hayatın gerçekleri işte, tam ortasındasın! öncelikle annen için gerçekten üzüldüm allah sağlık versin inşallah, umarım ciddi bir problemi yoktur. sen dua et onun için yeter.
çok şükür ki eşinle sıkıntın yok... önemli olan bu. çünkü neticede onlar kayınvalide-kayınpeder yani kanımız değil, sadece eşimiz için saygı gösterip kabulleniyoruz. aslında onlar da bizi öz kızları gibi görmüyor. hele bazıları oğullarını bizden kıskanıyor!!! bu yüzden ben kayınvalidemle iyiyim diyen kimseye inanma. illa ki eksiklikler var, kendi annemiz gibi içimize sığdıramıyoruz. sen sadece gelin olarak her zamanki gibi saygını göster yeter, hiç duyma o dedikleri saçma şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?