Bilgemelek Aktif Üye Üye 4 Mart 2010 #39.431 tatlı cadım' Alıntı: gunaydın desen nasılsın?bende meraktan oluyorum valla ya bıseyler var bıze sürprız yapacak yada regl oldu moralı bozuk allahım hayırlısını versın ınsallah Genişletmek için tıkla ... şehnaz' Alıntı: günaydın kızlar ayşegülün bu kadar girmemesi hiç normal değil..ama en son anlattıklarından yüksek ihtimal hamile gibi görünüyodu..inşallah herşey yolundadır.. Genişletmek için tıkla ... günaydın canlarım , valla çook merak ettim Ayşegülü ....
tatlı cadım' Alıntı: gunaydın desen nasılsın?bende meraktan oluyorum valla ya bıseyler var bıze sürprız yapacak yada regl oldu moralı bozuk allahım hayırlısını versın ınsallah Genişletmek için tıkla ... şehnaz' Alıntı: günaydın kızlar ayşegülün bu kadar girmemesi hiç normal değil..ama en son anlattıklarından yüksek ihtimal hamile gibi görünüyodu..inşallah herşey yolundadır.. Genişletmek için tıkla ... günaydın canlarım , valla çook merak ettim Ayşegülü ....
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.433 ya da hamile olduğunu öğrendi mutluluktan şoka girdi🙂 inşallah öyledir..
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.434 selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... günaydın güzelim..nasılsın herşey yolunda mı
selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... günaydın güzelim..nasılsın herşey yolunda mı
S selzeh Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.435 şehnaz' Alıntı: günaydın güzelim..nasılsın herşey yolunda mı Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın evet canım çok sukur hersey yolunda🙂
şehnaz' Alıntı: günaydın güzelim..nasılsın herşey yolunda mı Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın evet canım çok sukur hersey yolunda🙂
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.436 süperrrsin..ben de iyiyim bu hafta sonu yumurtluyorum kısmetse🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.437 selzeh' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrr Genişletmek için tıkla ... gunaydın canım nasılsın?
S selzeh Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.438 şehnaz' Alıntı: süperrrsin..ben de iyiyim bu hafta sonu yumurtluyorum kısmetse🙂 Genişletmek için tıkla ... hadı hayırlısı canım
şehnaz' Alıntı: süperrrsin..ben de iyiyim bu hafta sonu yumurtluyorum kısmetse🙂 Genişletmek için tıkla ... hadı hayırlısı canım
S selzeh Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.439 tatlı cadım' Alıntı: gunaydın canım nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.440 şehnaz' Alıntı: süperrrsin..ben de iyiyim bu hafta sonu yumurtluyorum kısmetse🙂 Genişletmek için tıkla ... 😛iha: allah ıyılıgını versın emııııı yumurtla bakalım nasıl guldum yaaaaaaaa:laugh:
şehnaz' Alıntı: süperrrsin..ben de iyiyim bu hafta sonu yumurtluyorum kısmetse🙂 Genişletmek için tıkla ... 😛iha: allah ıyılıgını versın emııııı yumurtla bakalım nasıl guldum yaaaaaaaa:laugh: