Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ ayşegül........................27 şubat(hadi artık gel be canımmmm) bebişim.........................2 Mart(haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzz) Ruzgarim......................4 Mart(haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzz)
:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:hıms:
pretty women .............. 5 Mart zuzuu...........................6 Mart şura.............................6Mart ecce ............................7 Mart desen ..........................9 Mart mrs m. ........................10-12 Mart cozy.............................10-12 Mart pirenses........................10 Mart dilara1.........................11 Mart Elifim ....................... 13 Mart yns_ysmn.................14 Mart tatlı cadım....................24 Mart şehnaz ........................ 24 Mart lalezar..........................26 Mart dileğimm.....................26 Mart esmos.........................28Mart
2009 ANNE ADAYLARI boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül..................................24 şubatta anne oldu cinsiyeti kız kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) eyşan.................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85..............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan................................26 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)r biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrr) umutsuz_reyhan................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) esila................................... ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam.............................7 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrrr) selzeh..............................20 şubat(şubat anne adayı süperrrrrr
dün çok başım ağrıdı ya..ki benim öyle başım falan ağrımaz havadan mıdır nedir anlamadım..neyse..işte benim daha ilk denemelerim bunlar..hesaplarıma göre ayın 9-10'u gibi yumurtluyorum..o yüzden 5'inden itibaren çalışmak lazım..12'sine kadar falan..hehehehehee ne komik..
ya sen delisin hakkaten , ne çok güldürüyosun sen beni yaAA😛iha: YUMURTLARKEN GIDAKLA OLUR MUU:laugh: AH SENİ Bİ GÖRSE DİĞER ARKADAŞLAR, KIZLAR Bİ GÖRSENİZ HİİÇ ÖÖLE YAŞLI FELAN DEĞİL , EVET BİR AĞIR ABLALIK VAR AMA ,GAYET GENÇ GÖRÜNÜMLÜ, GÖZLERİ IŞIL IŞIL , CİLLOP GİBİ HATUN VALLAAAAAAA
ya sen delisin hakkaten , ne çok güldürüyosun sen beni yaAA😛iha: YUMURTLARKEN GIDAKLA OLUR MUU:laugh: AH SENİ Bİ GÖRSE DİĞER ARKADAŞLAR, KIZLAR Bİ GÖRSENİZ HİİÇ ÖÖLE YAŞLI FELAN DEĞİL , EVET BİR AĞIR ABLALIK VAR AMA ,GAYET GENÇ GÖRÜNÜMLÜ, GÖZLERİ IŞIL IŞIL , CİLLOP GİBİ HATUN VALLAAAAAAA
YA BEN DE BULANMAK İSTİYORUM BENDEEEEEEEEEEE, BEBEK İSTİYORUM BEN DEEEEEEEEEEEEE
DESENim
canımın içi sağol söylediklerin için de..aha da 39 bitti..dur bakalım ben de heyecanla bekliyorum neler olacak diye..bi de şu 'ağır abla' olayını bi de bakam bana ne demek🙂 valla anlamadım..
valla ben de bulanmadan bebek istiorum lütfen..çünkü mide bulantısı benim için başıma gelebilecek en kötü şeylerden birisi..hiç kusamam da ben..bulantı ve kusma kabusla eşdeğer benim için..annemin hiç bulanmamış midesi inşallah bana da öyle olur ama ben anneme değil babama çok benziyorum..neyse artık olursa da sabrı da gelir beraberinde heralde