Amanda aman Aysem gulum gelmis merak ettik tabikide guzelim ya.. tahminde etmistim internet baglantisinda sorun vardir yoksa catlardi simdiye kadar diye hehe 🙂
bılmıyorum kı bu ara anı duygu degısımlerı yasıyorum sebep var gıbı yok gıbı bosverıyorum ama bazen olmuyo ısyerı sıkıcı suan ben sıkıcıyım sebep varla yok arası ........canım amannnnnnnnnnn saır gıbı konustum haaaaaa😛iha:
bılmıyorum kı bu ara anı duygu degısımlerı yasıyorum sebep var gıbı yok gıbı bosverıyorum ama bazen olmuyo ısyerı sıkıcı suan ben sıkıcıyım sebep varla yok arası ........canım amannnnnnnnnnn saır gıbı konustum haaaaaa😛iha:
canım benim.zaten sorunlar büyürse anlatırım.hayırlısı bakalım.Rabbim bugünlerimizi aratmasın.
gerçekten hamiişlik konusunda hiç bu kadar hevessiz değildim.ne merak var ne 1 şey var.hayırlısı bakalım.
1 duş aldım,kendime geldim.
hep dualarımda Allahım kaldıramayacağımız yükü verme,kaldırabileceğimiz yüküde hafiflet.belki onu kaldırmaya bile dermanımız gelmeyecek.
GECEN SAYFALARDA OKUDUNMU TATLIM RUYAMDA BIZI GORDUM BIZLERI KIZLARIN HEPSI TOPLANMISIZ BIYERDE GÜN GIBI AYNI SOHBET EDIYORUZ:laugh:COK HOS BI RUYAYDI VE BENDE HAMILELIGE YORUMLADIM VARYAAAAAA HEPIMIZ PESPESE HAMOLE KALIYOMUSUZ OOOO SÜPER OLURDU