dilegimmm Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.681 pirenses' Alıntı: kız yakınık bız ora orda cıkınca az ilerde zırve tepe varya ora yakınık nere gıdıyon ordan gecıp beklerım evımede gel Genişletmek için tıkla ... eve gelemem sen tesise gel, yarım saat mola var orda 🙂 otobüsü kaçırırsam olmaz 😀
pirenses' Alıntı: kız yakınık bız ora orda cıkınca az ilerde zırve tepe varya ora yakınık nere gıdıyon ordan gecıp beklerım evımede gel Genişletmek için tıkla ... eve gelemem sen tesise gel, yarım saat mola var orda 🙂 otobüsü kaçırırsam olmaz 😀
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.682 kızlar ben cıkıyorummmmmm gorusuruz yıne meleklerrrr hoscakalın
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.683 pirenses' Alıntı: kız yakınık bız ora orda cıkınca az ilerde zırve tepe varya ora yakınık nere gıdıyon ordan gecıp beklerım evımede gel Genişletmek için tıkla ... beni niye cagirmiyon sen bakim? he doveyim mi simdi seni 😛
pirenses' Alıntı: kız yakınık bız ora orda cıkınca az ilerde zırve tepe varya ora yakınık nere gıdıyon ordan gecıp beklerım evımede gel Genişletmek için tıkla ... beni niye cagirmiyon sen bakim? he doveyim mi simdi seni 😛
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.684 tatlı cadım' Alıntı: kızlar ben cıkıyorummmmmm gorusuruz yıne meleklerrrr hoscakalın Genişletmek için tıkla ... Iyi aksamlar canikom.. opuyorum seni gorusuruz
tatlı cadım' Alıntı: kızlar ben cıkıyorummmmmm gorusuruz yıne meleklerrrr hoscakalın Genişletmek için tıkla ... Iyi aksamlar canikom.. opuyorum seni gorusuruz
pirenses Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.685 Yazgulu24' Alıntı: Ne yemegi bacim ne yemegi 🙂 daha isten cikamadim ki yemek yapsam 🙂 ciksamda yapmiyorum o ayri konud kızsen nıye yemek yapmıyon kım yapıyor sizde Genişletmek için tıkla ...
Yazgulu24' Alıntı: Ne yemegi bacim ne yemegi 🙂 daha isten cikamadim ki yemek yapsam 🙂 ciksamda yapmiyorum o ayri konud kızsen nıye yemek yapmıyon kım yapıyor sizde Genişletmek için tıkla ...
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.686 dileğimm' Alıntı: alanyaya hayatım, tatil için... Genişletmek için tıkla ... ana bende gecen sene alanyaya gitmistim her tarafim terledi o ne sicaktir oyle anam 🙂
dileğimm' Alıntı: alanyaya hayatım, tatil için... Genişletmek için tıkla ... ana bende gecen sene alanyaya gitmistim her tarafim terledi o ne sicaktir oyle anam 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.687 dileğimm' Alıntı: eve gelemem sen tesise gel, yarım saat mola var orda 🙂 otobüsü kaçırırsam olmaz 😀 Genişletmek için tıkla ... He bacim otobusu kacirirsa bu tembel arkadasimiz nasil varacak alanyaya 🙂 hehe yuruyerek bu tembellikle ancak 2011 yazina yetisir bu 😛iha:
dileğimm' Alıntı: eve gelemem sen tesise gel, yarım saat mola var orda 🙂 otobüsü kaçırırsam olmaz 😀 Genişletmek için tıkla ... He bacim otobusu kacirirsa bu tembel arkadasimiz nasil varacak alanyaya 🙂 hehe yuruyerek bu tembellikle ancak 2011 yazina yetisir bu 😛iha:
dilegimmm Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.688 tatlı cadım' Alıntı: kızlar ben cıkıyorummmmmm gorusuruz yıne meleklerrrr hoscakalın Genişletmek için tıkla ... hoşçakal adaşım....
tatlı cadım' Alıntı: kızlar ben cıkıyorummmmmm gorusuruz yıne meleklerrrr hoscakalın Genişletmek için tıkla ... hoşçakal adaşım....
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.689 pirenses' Alıntı: Yazgulu24' Alıntı: Ne yemegi bacim ne yemegi 🙂 daha isten cikamadim ki yemek yapsam 🙂 ciksamda yapmiyorum o ayri konud kızsen nıye yemek yapmıyon kım yapıyor sizde Genişletmek için tıkla ... Anam yapiyo sagolsun 🙂 bir hafta yapiyom bir hafta yapmiyom canim bu hafta yapmadigim hafta 🙂 rahatim yani isten sonra annemlere gidiyorum o yuzden 🙂 Genişletmek için tıkla ...
pirenses' Alıntı: Yazgulu24' Alıntı: Ne yemegi bacim ne yemegi 🙂 daha isten cikamadim ki yemek yapsam 🙂 ciksamda yapmiyorum o ayri konud kızsen nıye yemek yapmıyon kım yapıyor sizde Genişletmek için tıkla ... Anam yapiyo sagolsun 🙂 bir hafta yapiyom bir hafta yapmiyom canim bu hafta yapmadigim hafta 🙂 rahatim yani isten sonra annemlere gidiyorum o yuzden 🙂 Genişletmek için tıkla ...
dilegimmm Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.690 ben çıkıyorum cicişler, hepinizi öpüyorum, yemek yapayım, çamaşırşarım var serilecek onları sereyim. bana kolay gelsin, size iyi sohbetler, hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn.........
ben çıkıyorum cicişler, hepinizi öpüyorum, yemek yapayım, çamaşırşarım var serilecek onları sereyim. bana kolay gelsin, size iyi sohbetler, hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn.........