bu akşam bizim kurtlar vadimiz var.akşamları kumanda eşimin elinde olur.yaprak dökümüdür,aşk-ı memnudur bunlarada baktırmaz.bende yazın tekrarlarına bakıyorum.günlük yayınlandığı için daha iyi oluyor.
vayyyyyyyyyyyy beeeeeeeee.çok güzel.Allahtan benim Koca seyretmez kurtlar vadisini…. dizilerde oda bana takiliyor mecburen, cünküüüüüü bizde de kumanda bende oluyorrrrr
güle gülegüle güle canımkizlar benim de mesaim bitti.... görüsürüzzzz fistiklarrr.... kendinize cok coook coooooook iyi bakin....
he heee ggüüül senn... görecennn bigün senide gececemmm
valla ben bir sürü dizilere tutlmus kalmisim.... bi türlü de birakamiyorum yaaa. bu aksam da ask-i memnu vaaaarrrrrrrr :laugh:
Bitter nanayi yediiiiiiiii
bu akşam bizim kurtlar vadimiz var.akşamları kumanda eşimin elinde olur.yaprak dökümüdür,aşk-ı memnudur bunlarada baktırmaz.bende yazın tekrarlarına bakıyorum.günlük yayınlandığı için daha iyi oluyor.
Allahtan benim Koca seyretmez kurtlar vadisini…. dizilerde oda bana takiliyor mecburen, cünküüüüüü bizde de kumanda bende oluyorrrrr
kizlar benim de mesaim bitti.... görüsürüzzzz fistiklarrr.... kendinize cok coook coooooook iyi bakin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?