slm kızlar nasılsınız bakalım kimseciklerde yok birtürlü yakalayamıom sizleri.hadi bakalım yeni bir ay hemde ne ay mart iyi calısın bu ay daha fazla melek haberlerş beklıoz allahım hepinize tez vakitte nasip etsin
gözün aydınnnnnnnnnnnnkızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördükçok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda
selam mrs m
slm kızlar nasılsınız bakalım kimseciklerde yok birtürlü yakalayamıom sizleri.hadi bakalım yeni bir ay hemde ne ay mart iyi calısın bu ay daha fazla melek haberlerş beklıoz allahım hepinize tez vakitte nasip etsin
kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördükçok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda
kızlarrrrrr bu aksam doktora gıttık çok sukur karından kesemızı gördükçok net hemde hersey yolundaymıs doktorum öyle dedı 2 hafta sonrada kalp atısları bebişi görmek için çagırdı ınsallah hersey yolunda olur o zamanda
Yetisirsin bacim bak yetismissin bile ben dalmisim ise unutmusum takip etmeyi 🙂
bende Ezel ve Genis Aile favori dizilerim.. gerisini pek takip etmem..
Bihter kiz Bihter 🙂 Bitter cikolata degil 😛 Yesin yesin hak etti o onlari
bende kurtlar vadisine falan bakamiyorum.. esim evde olunca bizdede kumanda onda olur..yada bana kizar gider pc basina oturur 🙂
Seni uyanik seni
Hadi canikom gorusuruz.. kendine cok iyi bak.. opuyorum seni
Günaydın kızlarrrrrrr...
Hayırlı cumalar
Bugün edeceğiniz tüm dualar arş-ı ala da kabul olunan dualardan olsun...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?