Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya kizlar bu haberlerini bekledigimiz arkadaslar nerde yaaaa. Hadi Aysegüll ü anladik baglanti sorunu var... digerleri neden gelip bi haber vermiyorlar yaaa. Merak ettik valla... Insallah hepsi hamis yaaa...

ben isyerindeyim ve canim sIkIlIyor…. ya millet aslinda kendimizi oylaliyabilmek icin ne yapabiliriz biliyormusunuz???? Isimler söyleyelim birbirimize… hemi bende fikir almis olurum… Kiziniz olsa ne koyardiniz???? Oglunuz olsa ne koyardiniz adini????

gunaydın kızlarrrrrrr gunaydın dılara nasılsın?canım ısım dusunmedım ben hıc ama ıcınde c harfı olan ısımlerı sevıyorum mesela ece gıbı erkekte hıc aklıma bı ısım gelmıyo

gunaydın kızlarrrrrrr gunaydın dılara nasılsın?canım ısım dusunmedım ben hıc ama ıcınde c harfı olan ısımlerı sevıyorum mesela ece gıbı erkekte hıc aklıma bı ısım gelmıyo

neden C sorabilirmiyim??? Bir nedeni mi var yoksa sen öyle seviyorsun???
Ece de cok güzel bir isim… ama ben mesela pek duyulmamis isim isterdim… 10 sene önce kizima dilara ismini verdigimizde… pek duyulmamisti o isimm…. ama simdi.. bir cok kiside duydum 🙂)
Diziler de güzel isim kullaniyorlar heee… Bak Havin cok hosuma gidiyordu… ama o imse cocuk dogurmaya yetisemedim… kismet olmadi… Simdi cok kisi koydu o ismi...

napıyosun nasıl gıdıyo kızın nasıl canım?

iyidir valla ne olsun ablasi… dün cok hastaydi valla. midesini üsütmüstü galiba… atesi vardi. affedersin istifrar etmisti.. ama sabah bi baktim iyiydi yolladim okula...

gecmıs olsun canım gecer ınsallah.c harfıne özellıkle bı nedenı oldugu ıcın sevmıyorum bende duyulmamıs bı ısım ısterım tabıkı koymak ama oyle bısey kı ınsanlar hemen kapıyoooo:laugh:yanı mesela berrak kızda hosuma gıdıyo tuana guzel bı ısım anlamıda guzel