Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kaprıs degıl kısssssssssss naz yapıyom:laugh:ınsallah en kısa zamanda bebısın gelır canım dualarımız senınle

sağol tatlım çok teşekkür ederim..

şehnazım sen benim en umutsuz olduğum en mutsuz olduğumm zamanda çıktınn karşima ve bu hayatın hiç üzülmeye değer biyer olmadığını herşeyin bir çözümü olduğunu ve mutlaka çözümsüz sorun olmadığını öğrettin bitanemm yeniden hayata bağlanmamda okadar büyük rolünn varki senin yerin apayrı içimde inaki herşeyini iyi gitmesi senin hakkında iyi şeyler olması belki ben senden ndaha çook iterimm rabbim gölünden ne geçiyosan versinn sana uğurumsun sen benimm senin ağlaman beni üzmez yıkar çünkü sen çok güçlüsün vee inaki kocaman bir yüreğin var dilerim o güzel yüreğinde mutlulun en güzelini tadarsı bize gösterdiğin merhametini en yakın zamanda yavrucuğuna sunarsın

tamam canim benimm... insallah melegin seninledir...

inş bşitanem rabbim hepimize yaşatsn bu güzel mutluluğu allah hepinizden razı olsunn

ayşegül seni çok seviyorum..şimdi de benim için yazdıkların yüzünden ağlıyorum🙂 bu ara gücümün azaldığını hissediyorum ama endişelenme bırakmıyorum hiçbirşeyi..mücadeleye devam..ben hep senin yanındayım tatlım benim..

Alo alo ben geldim 🙂

hayirli cumalar meleklermekaninin en tatli melekleri..

nasilsiniz bakalim?

Aysegulum gelmis hosgelmis tatlim nasilsin bakalim? ay ne guzel reglinde gelmemis daha sabirla senin icin saliya kadar bekleyecegim fistigim insallah sali gunu bize super bir haber verirsin..

bu arada benim yumurtlayip yumurtlamadigimi merak etmissin.. bende merak ediyorum acikcasi hic birsey anlamiyorum artik bu testler bile kafami karistiriyor benim 🙁

Sali gunu kan vermeye gidecegim onun sonucu gelince bu ay yumurtlama olup olmadigini soyler doktor.. Persembe gunude jinekolaga gidecegim artik ev doktoru hastaneye sevk etti.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

bu arada esimede testler yapmislarda sperm kalitesine falan bakmak icin cok sukur onlarda temiz ve guzel cikti o yuzden baya rahatladi icim.. cok sukur onda bir sorun cikmadi insallah bendede cikmaz.. yada varsa bile cozumu olan bir sorun ciksinda en azindan simdiye kadar neden olmadiginida anlayabilelim diyorum bir yandan..

Aysegulum dualarim seninle tatlim insallah gelmistir melegin..

Selzeh tatlim sizde keseyi gormussunuz ne mutlu size Rabbim dogdugu gunleride gormeyi nasip etsin insallah..

Slm Sehnazim fistigim hosbuldum.. nasilsin? moral biraz bozuk gibi insallah duzeltirim birazdan sen bize lazimsin kiz yerim seni ben..
canım lazım olacağım zaman bırakmam ben sizi merak etme..artık yıldım şu panik ataktan..özellikle şu son 15 gündür canımdan bezdim..sabah korkuyla uyanıyorum ve bütün günüm öyle geçiyor..nefes ekzersizi yapıyorum gevşeme tekniklerini uyguluyorum ama yine azalmıyo sorunlarım..ilaç da vermek istemiyolar hamilelik düşünüyorum diye..ama ilaç almadan da pek bişi farketmiyo..işte yine de elimden geleni yapıyorum..
nihayet hastanaye sevketmişler seni de çok sevindim..bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir tatlım..ufak bi sorun varsa da hemen hallolur ilaçla..bebiş gelir sonra yaşasınnnn!!!!