Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm zuzuu hosgeldin..

hiç merak etme fıstığım..hemen değilse de kısa bir süre içinde alıcaz güzel haberini..üstelik birazcık bile tedavi gerekse sorun olmaz ki..bi ilaç veriyolar o kadar..umarım hiçbirşey gerekmez..

Insallah canim benim.. umarim hepimiz en kisa zamanda guzel haberler veririz burda..

Tedaviyede raziyim yeterki sonucunu alayim tatlim ya.. Herhalde yumurta takibi falan yapar doktor once bilemiyorum ki nerden basliyorlar..

hoşbulduk canım herkes yine aynı şey içintoplanmış🙂 herkesin göbeği çabucak dolsun inşallah aminnnnnnnnnnnnnn

Evet canim oyle oldu 🙂 parti bile kurtuk uye olmak isteyenlere duyurulur hihi

ıyıyım bende canım aynen senın yaptıgını yapıyom valla😛iha:havada soguk burda tatlım yaaaa zaman gecırmeye calısıyorum cok yogun degılız bugun ugrasıyorum ıste

burdada soguk kiz her tarafim buz tuttu 🙁 hatta bugun ve yarin kar bekleniyor burda ben yazi beklerken 🙂

benim isler yogunda yapan yok 🙂 ellerimden opuyorlar bende ben almiyim diyorum hihi 😛iha:

evet kurabiyemm şimar kız sen şimarki neşemizi bulalımm ohhh maşallahh allah artısınn evet güzeliim eşinde bişi çıkmaması çok gerçekten katılıyorumm sana bizimkide kendi testine bakınca bayramm etmişdi kız kıyamam ben ona ayşegülüm benim çocuğum oluyomuş diye sevinçten gözyaşarını tutamamişdı rabbim inş sizinde bebişinmi daha fazla bekletmedn verir tontişim kız sanada kıyamam delüü inş anne olduğun günlerde konuşmayı nasip etsin mevlamm bize

kzz unuturmuyum kaçgündür kafa patlatıyorm isim düşünmekten bebiş derdini unuttum evet çok saol fıstık beni yardımcın yaptığın içinn hadi güzel cene muayene olda bize güzel haberler ver inş inş tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin gülüümmmm

sakın çalişmalr bırakma gülüm senin testler kötü olmasın sakn bende bikere almişdım hiç bişi anlamamıştım inş biran önce gıdaklarsın vede tespit edersin canımm