Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sevgili Yazgülü24,35 yasindayim,13 yasinda bir oglum var.Almanya da Frankfurt-Gießen yakinlarinda yasiyorum.Oglumdan önce 1 tane,sonra da 3 tane düsük yasadim.Daha önceleri hamile kalmam hic bu kadar uzun sürmezdi.Korunmayi biraktiktan sonra 3 ay icinde hamile olurdum hep.Yasadigim kürtajlardan midir yada yasimin ilerlemesinden midir bilemiyorum.Oglumun kardessiz kalmasina dayanamiyorum.Bir bebek,kücük cocuk görse deli oluyor...

canim kanaman cokmuydu yoksa hafifmiydi? bence mumkunse bugun doktora gitsen en dogrusu olur.. hatirlarmisin bilemiyorum Hazal arkadasimiz vardi ondada boyle olmustu.. yani o hamile oldugunu biliyordu ama iliski olmus sonradan kanama ve malesef dusukle sonuclandi.. yani dusuk iliski yuzunden mi olur bilmeyiz tabiki ama doktorlar hamileligin ilk 3 ayi dikkatli olmak gerektigini soyluyorlar.. ozellikle genelde iliskiyide yasakliyorlar..

tatlim ne olur en kisa zamanda ya bi doktora git yada test yap sabah idrarinla ve sonucuna gore bir caresine bak olmaz mi? boyle bekliyorsun ama adetin neden geciktigini bilmiyoruz.. gebelikten mi yoksa Allah korusun baska birseyden mi bilmiyoruz.. Tatlim benimkide gecikmisti biliyorsun ve bende gecikmesi normal oldugu icin cokta fazla uzerine dusmemistim ve defalarca test yapmama ragmen negatif ciktigi icin hamile olmadigimada emindim ama sen hamile olup olmadigini bile bilmiyorsun su anda.. Ve Allah korusun belkide bebegin seninle ama sen ona gore davranamiyorsun..

haklısın canım.devamı gelir diye bugün için doktora gitmeyi düşünmedim.ama haftasono girdiği için pazartesi yada en geç salı günü giderim doktora.bu defa gerçekten korktum.