Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim çıkmam gerekiyor.tekra girerim inşallah.hepinizi öpüyorum.dualarınızda beni unutmayın canlarım.

Kendine iyi bak canim.. gorusuruz

Ah kiyamam sana canim benim ya.. cildirma bak hafta sonuna az kaldi sende bize lazimsin tatlim..

Biz kusura bakmayiz tatlim sen yeterki iyi ol

hayır yaaaaaaaaaaa bak yanına getırcek zorla😛iha:hem basılmadım yawwwwwww yazıyom hem gec de olsa yazıyom ısteeee:laugh:

Dabe dabe dabeeeee 🙂 ben olsam bende oyle derdim..

Aysemin Gulumun yine baglantisi gitti galiba bu kizda bi kopukluk var bugun ama anlamadim gitti 😛

yaz bacim yaz benimde simdi yemege cikmam lazim sonra gelirim tekrar.. opuyorum seni

ınsallah tatlım en kısa zamanda gelır bebıslerımız bızım gıbıymıssınız bızde oyle 3, 4 aydır dusunuyoruz hayırlısı bakalım

inşallah canım inşallah en kısa zamanda göbişler bebişlerle dolar. bizim birde özel bi durumumuz var eşim şeker hastası.her ay olmadığında oda çok üzülüyo belli etmiyo ama ben anlıyorum geçen gün şekeri sınıra dayandı.olmayınca sorunu kendisinde olduğunu düşünüyo sanırım o yüzden evde hiç bahsedemiyorum bebekle ilgili konulardan umarım en kısa zamanda gelir meleğimiz en çokta eşimin mutluluğu için istiyorum onu böyle görmeye dayanamıyorum

Selam canim,hosbulduk.Hemsehrimsin,bende Bursaliyim ama Almanyada yasiyorum.

Almanya nin neresinde diye soracaktim ama... ileriki sayfalarda yazmistin. Yetisemedim sana tatlim yaa. Bende almanyadanim. cok uzak degilsin bana. Ben Karlsruhe denim. Benimde 10 yasinda bir kizim var ve bende ikinciyi istiyorum... senin gibi benimde 4 düsügüm oldu. yalniz hepsi kizimdan sonra oldu... Doktora gittinmi hic düsüklerin yüzünden???? Birsey dediler mi neyden olmus????

SLm canim.. nasilsin bakim?

geldim ama arada calisiyorum o yuzden bakamiyorum sonra az geriden takip ediyorum hihi 🙂

ticker ne bacim anlamadim 🙂

Kiz datlu bacum... ticker o selzeh bacimin yaptigi sey varya hani bebekli... mesajinin altinda gözüküyor... neyse selzeh e bi sorarim gelirse... tesekkürler tatlimmmm