Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haklisin tatli cadim,ama insanin elinden birsey gelmiyor.Ilkinde aldirmadim,ikincisi biraz daha düsündürdü.Her düsükle insan daha fazla yipraniyor.En sonuncusu fena yikti beni.Hersey yolunda gidiyor gibi görünüyordu.Bulanti yüzünden hastanede yatiyordum.Hastanaden cikmadan doktor rutin olarak ultrason yapti.Kalbi atmiyormus.O aksam apar topar kürtaj ettiler.Yikildim...

allahım bıdaha yasatmasın ınsallah zor olmazmı canım ınsan psıkolojık olarak ve kalben mahvoluyo ınsallah bıdahakı sefere saglıkla gelısır saglıkla kucagına alırsın

LARA cim sende kanama veya lekelenme olmadan mi hemen kürtaj ettirdin... güzelim lütfen bir daha sende kanama baslamadan kürtaj ettirme hemen... ablamdada 3 düsükten sonra ki hamisliginde dediler ölecek ölecek bu cocuk yasamaz düsük olacak falan diye... hicte öyle olmadi... 24 haftalikken geldi dünyaya ve simdi iki yasinda...

ıyıyım sagol tatlım neyaptın doktora gıtme ısını?kanama varmı hala
kanamam yok.neden oldu anlayamadım akşam.hemşire arkadaşım var ona sordum.1 sıkıntı olmaz dedi.hayırlısı,pazartesi giderim doktora ancak.
Ranagül canım bişe sorucakmışsın dün öyle yazmısın ama ben yoktum sımdı sor canım
canım,bugün ki sıkıntım ve psikoljim değişince sormak aklıma gelmedi.
1 haftadır göğüs uçlarım catladı.hafif çizik çizik.normalde hiç olmazdıda sen böyle 1şey yaşadın mı diye merak ettim.

Yaa aynen,buradaki doktorlar cok gicik.Bende cok doktor degistirdim.Insani ciddiye almamalari fitil ediyor insani.Söyle birsey duydum;türklerin cocuk sahibi olmasini istemedikleri icin böyle yapiyorlarmis.