ilişkiden 15 dakika önce diye yazıyo..başka bildiğin birşey var mı?? ya çok sordum ama bu akşam kullanıcam😛iha:merhaba canım
ben 3gr doldurmustum canım 3 sefer kullandım zaten yumurtlama zamanı o kadar bırdaha kullanmadım canımcım
Hatta annem bir türk kanalinda sunu izlemislmanyada bir kadina bebeginin kalbi atmiyor,hemen almaliyiz demisler.O buna inanmamis ve Türkiyeye gidip,orada tekrar muayene olmus.Bebegin birseyi yokmus.Bebek dogmus ve annem diyor ki,1 yaslarinda annesinin kucaginda oturuyordu.Annem bunu bana anlatti acaba sendede böylemi oldu dedi.Hakikaten nerden bileceksin ki?Ama doktorun dedigine inanmayip,aldirmazsan ve gercekten ölüyse insani zehirlermis.Hayati tehlikesi varmis.Bende Keske birdahaki sefer(eger nasip olursa) atlayip Türkiyeye gidebilsem keske.Eminim orada insani daha iyi tedavi ederler.Bende gercekten trioid problemi var.Kalter Knoten=soguk dügüm diyorlar.Doktora sordugumda bunun düsüge degil,hamile kalamamaya sebep olabilecegini söyledi.
Sensin fistik giiz.Dogma büyüme buraliyim,ithal filan degilim.Ama esimi ithal ettimFistik sen almanyada mi dogdun büyüdünnn... yoksa ithal gelinmisin(ne sacma bi yakistirma yaaa)
hadı hayırlsı bakalım sehnazcım calısmalara tam gaz devammm:laugh:ilişkiden 15 dakika önce diye yazıyo..başka bildiğin birşey var mı?? ya çok sordum ama bu akşam kullanıcam😛iha:
Sensin fistik giiz.Dogma büyüme buraliyim,ithal filan degilim.Ama esimi ithal ettim
kızlar herkese ıyı aksamlar benım saatım geldı gorusuruz melekler......
ilişkiden 15 dakika önce diye yazıyo..başka bildiğin birşey var mı?? ya çok sordum ama bu akşam kullanıcam😛iha:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?