Dilaracim,ilk ücü kanamaliydi.Sonuncusunda hastanede yatiyordum ve bir damla kan yoktu.O zamanlar doktorlardan süphem de yoktu.Bundan sonra daha dikkatliyim.Zaten su an hamile kalamamamin sebebini birazda yasadigim o 4 kürtaja bagliyorum.Haklisin yaa,eskiden öyleymis gercektende.Millet ne folik asit ne birsey bilirmis,tarlada dogururmus.Yinede cocuklari sapasaglam masallah.Benim trioid icin gittigim doktor radyolog.Ve igneyle radyoaktif bir madde verdikten sonra renkli film cekiyor.Yilda bir kez kontrola gidiyoru.Büyüme olursa ameliyat gerekir dediler.Yaklasik 4 yildir büyüme yapmadi cok sükür...
hımmm ben içinde gelen yazıyı okumadım da ilişkiden 15 dakika önce gibi birşey gördüm ama daha dikkatli okiiim bari..çok teşekkür ederim canım sağolasın..canım ben preseedi sıkıyodum sıktıktan 15dk içinde ılıskı olmus bıtmıs olması lazım canım
Öylemi🙂?Benimki kendisi kullaniyor bu yakistirmayi:laughBende öyle esimi ithal ettim... Amannnn benim herüfff duymassin nefrettt ediyoru bu yakistirmadan
tatlım ben 8-9-10 mart gibi yumurtluyorum bu ay..ovulasyon testi yapmadım henüz 7sinde başlıcam gün sayarak tahmin ediyorum..yumurtlamadan 2-3 gün önce olan ilişkiden kız yumurtlama esnasında olan ilişkiden erkek bebek oluyo..işte ben bugünden başlıcam😛iha:artık nasipte ne varsa..tutarsa bakalım canımsehanz cim... sanada kolay gelsüün kiiizzzz. sen yumurtlama testi yaptinmi ki??? gidakliyonmu kiiii????
yok canım ya bi ara bilgisayarım yoktu misafir falan derken ara verdik biraz.uzak kaldık
bulantım yok cok sükür sabahları cok az oluo ama oda beni rahatsız etmio.ben eminim o haberler yakında gelecek hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?