Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm mrs.m naber cnm nasılsınn günün yaklaşıyo hayırlısı olsun inşallah bizimde listeye yazılma vaktimiz< gelmiştirr😀

slm canımmm iyiyim teşekkürler,dün ve bugün nete gelemedim yoğundum. evet günüm yaklaşıyor ama sanki regl gelecek yine malesef 🙁((

inşallahhhhhhh canım inşallah sıra bize de gelmiştir, o kadar uzun bekledik ki... rabbim inşallah bize de anne olmayı nasip eder.

selam kızlar bende bebek istiyorum ama gögüsümde anekoik basit kist diye bişey cıktı ilac tedavisi yok ameliyat dediler aldırmazsam hamile kalma sakın aldır kisti sonra bebek böyle bişey yaşayan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

Sealm kizlar ben galiba hamileyim henuz regli olmadim ve bu sabah ucuza aldigim teslerden birini yaptigimda silikte olsa pozitif cizgiyi gordum.yarin daha iyi bir test daha yapicam kesinlik kazanmasi icin Cok sukur cikti gebelik.Allahim herkese nasip etsin bebisleri bol sanslar kizlar.

test yaptim silikte olsa pozitif cikti yarin gene yapicam ama sanirim hamileyim

Öylemi🙂?Benimki kendisi kullaniyor bu yakistirmayi:laughugsburg ta ithal damatlar dernegini bile kurmuslar,haberin var mi:laugh:Umarim seninle tekrar görüsürüz canim,cok eglencelisin,kanim isindi valla

hadi yaa ay ne komik yaaa... gercekten bide dernegi mi var esimi bi getirsemmi oraya
valla benimde kanim sana cok isindi. sen TR den nerelisin???? Burdan hemso sayiliriz... ay bide ordanda cikarmiyizzz

hadi hayirlisi tatlim... ama bence kesin sen hamissin... silikte olsa ucuz bir testte olsa... pozitivse vardir bisi... Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah

kız ilk tebrık eden ben oluyum inşallah hamıle dırsın allah tamamına erdırsın

Son düzenleme: