ben daha regl olmadım ama sancım var ve günüm hiç şaşmaz hayırlısı olsun..
inşallah canımhayırlısı olsun canım ,hamişsindir inşaallah ...
Zuzum canım Alalhım gonlune gore versin 1 tanem... İnşallah sabrının emeğini alırsın.... Mucuxxinşallah canım
Arkadaşlar günaydın ,
15 dakika listemizi düzeltmek ile uğraştım , herkes kafasına göre değiştirip eklemeler çıkarmalar yaparsa bakkal defterine döner , eskiden iki arkadaşımız listeye ekleme çıkarma yapabiliyordu , ikiside hamile olduğu için artık aktif olarak katılmıyorlar, bu durumda iki ya da üç kişi belirleyelim ve listeye sadece belirlenen kişiler ekleme çıkarma yapsın lütfen .
Sayfaya taşıma işlemi yaparkende lütfen copy /paste (kopyala/yapıştır) işlemi yaparak alalım listeyi , alıntı yapıldığı zaman liste bozuluyor.
Lütfen bu konularda hassasiyet gösterelim , şu an kimse yok , çoğunluk geldiğinde , foruma hergün giriş yapabilen ve liste düzenini bilen arkadaşları seçelim ..
hepinizi öpüyorumm....
tebrıkler allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahBen ay icin umidi kesmitim herhalde deilimdir diyordum ama hamileymisim.ilkinde oyle hemen belirmistim tum belirtiler bunda ise sadece goguslerim cok sisti.birde su 10 gundur suren karin agrisi.yarin dokktorumu ariycam randevu istiycem birde vitamin yazdirim hemisreye basliyim artik vitamine.Hala inanamiyorum ama cok garip geliyor bana gerci ilk cocgum deil ama sanki ilk kez hamileymism gibi heycan var.Hepinizin dilekleri gercek olur bebsilerinizi haberini tek tek alirim bende dua edicem hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?