Sağolun kızlar... Denedik aslında onları ama faydası oldu mu bilmiyorum. Çünkü tekrar test yaptırmadık. Sanırım işe yaradığına inanmak istiyorum...
heyyyyyyyyyy ne oluyo burda bakayım heeeeeee ben burdayken lıste benden sorulur 🙂heeeeee ona göre kızlar ben yokkende mrs.m ve desen sız bakın artık bu işlere canlarım eeeee duygucumda arada el atmadan olmaz tabıkı
Sağolun kızlar... Denedik aslında onları ama faydası oldu mu bilmiyorum. Çünkü tekrar test yaptırmadık. Sanırım işe yaradığına inanmak istiyorum...
eeee gülüm bende artık bağımlılık yaptı nasıl bırakayım şimdi ben kopyala yapıştırı bende yamaklık yapayım bariii 🙂heyyyyyyyyyy ne oluyo burda bakayım heeeeeee ben burdayken lıste benden sorulur 🙂heeeeee ona göre kızlar ben yokkende mrs.m ve desen sız bakın artık bu işlere canlarım eeeee duygucumda arada el atmadan olmaz tabıkı
hoşgeldin tatlım, olur olur sen bak 🙂 sana hayııııırrr diyemeyiz bebiş üzülür sonra 🙂
eeee gülüm bende artık bağımlılık yaptı nasıl bırakayım şimdi ben kopyala yapıştırı bende yamaklık yapayım bariii 🙂
siz keçiboynuzuna devam edin... aslında testi tekrarlamanız sizin için iyi olur, bir de erkekler test esnasında stres yaparsa o zaman sayı düşük çıkarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?