Herkese hayirli gunler bu arada.. Nasilsiniz bakalim?
bende bu sabah kan verdim.. yumurtlama olup olmadigina bakilacak sonucu ne zaman gelir onu bilmiyorum ama.. persembe gunude hastaneye gidecegim artik ne derler bilemiyorum.. hakkimda hayirlisi olsun insallah..
Desen canim bugun senin gunun var mi herhangi bir gelisme?
Diger gunu gecen arkadaslarda insallah guzel haberler verirler bizlere..
hakkında hayırlısı canım inçallah güzel haber verirsinHerkese hayirli gunler bu arada.. Nasilsiniz bakalim?
bende bu sabah kan verdim.. yumurtlama olup olmadigina bakilacak sonucu ne zaman gelir onu bilmiyorum ama.. persembe gunude hastaneye gidecegim artik ne derler bilemiyorum.. hakkimda hayirlisi olsun insallah..
Desen canim bugun senin gunun var mi herhangi bir gelisme?
Diger gunu gecen arkadaslarda insallah guzel haberler verirler bizlere..
hakkında enn hayırlısı olsun canımmm , bende belirti filan yok, sabah regl ağrım vardı ama geçti, haftasonuda aynı şekilde ağrım oldu hatta yataktan regl oldum diye kaltım ama olmamıştım.Başka hiçbir belirti yok, hayırlısı ama benim hiiç umudum yok bu ay , akşama olurum kesin.,pedim cebimde bekliyorum 🙁
ben çıkıyorum oglumu okula hazırlıyacam canlarım Ayşegüüülcüm sanada tekrar geçmiş olsun
iyi düşünelim iyi olsun ya bide degerlerini yazsana canım çokmu düşük
hakkında hayırlısı canım inçallah güzel haber verirsin
Ayşegülcüm canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah bebegın senınledır siyah akıntın hala devam edıyomu canım ınsallah sorun olmazda hayırlısı ıle alırız güzel haberlerını canımcım dualrım senınle
Fistik hamis sen nasilsin bakalim? minik melegimiz nasil? uzmuyor degil mi annesini?
ıyı olmaya çalışıyorum canımcım bulantılarım fena sekılde devam edıyor 2 sabhatır çıkarıyorum içimde ne varsa sankı çok kötü yapıyo ama napalım canım bebiş iyi olsunda sabrederım ben mınık melek ıyı sanırım mıdemı bulandırmakla meagul teyzesı annesını üzmüyo merak etme sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?