hosgeldın hemşooooom nasılsın?gorusemedık uzun zaman oldu?okul nasıl gıdıyo gunune de az kaldı canım varmı agrın sızın falan?
meraba tatlım benim nasılsın bakalımm herşey yolundamı
merhaba canım nasılsın yarın senin günün varmı bi belirtiMerhaba melekler...
hayat herseye ragmen bazı beklentılerımızı karsılamasa da guzel canım...sevdıgın bı esın varrrr saglıgın yerınde aılen hayatta daha ne olsun kotu bıseyden bıle yada en ufak bıseyden bıle ıyı olumlu bı taraf cıkarabıl canım...hayır yorgun degılsın tamammı?hayat evet zor ama bızı yıldıramayacak kadar da guclu degıl bunu unutmaaaaaaaa canımmmevet bitanemm bende rüyamda gördümm inş birgün gerçeğinide görmek nasip eder mevlamm çok yorgunumm tatlım cadımm çook mutsuzm hayat çok zor geliyo artık bana
Merhaba melekler...
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? evet yaaaa epey oldu görüşmeyeli. okul da iyi ama yorucu her zamanki gibi 🙂 evet günüm yarın ama sanki her an regl olacakmışım gibi hissediyorum 🙁((
canımmmmm sonunda görüşebildik... allaha şükür bebek fikri dışında herşey iyi. bekliyorum bakalım. sen regl mi oldun anlat bakalım canım
sağolun kızlar iyiyim. Belirtilere gelince bekliyoruz bakalım🙂 var gibi yok gibi
tamam canım orayı bılıyorummmm sagolllanadolu üniversitesinin e-öğrenme portalı diye bi bölümü var oraya giriyorsun oturumu açıp tc kimlik numaranı yazıyosun 3 bölüm çıkıyor fakülte yazan bölüme tıkla karşına çıkan ekrandan sınav sorularını işaretle diğer bölümlerede yılı ve dersi gir karşına çıkar canım ben ordan çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?