ben de iyiyim canım bekliyorum işte az kaldı 🙁((
yaaa çok mu bulantın? allah yardımcın olsun canım benim.
oyle hıssetme canım gecenlerde doktoruma gıttım randevum geldı odaya aldılar ve bı cıft vardııı test sonuclarını gostermeye gelmısler bayanın adet duzensızlıgı varmıs ve bılınclı davranmamıslar daha once sonucları doktora verdıler yanıbasımdalar doktor sızın cocugunuz cok zor olur dedı ama goremlıydın kadının ve kocasının gozlerını doldu tastı yemınederım kadının yumurtalıkları gelısmemıs doktor uc yasındakı cocugun yumurtalıgı gıbı aynı dedı yanı cok kotu durumda olanlar var en azından bızlerde eslerımızde sorun yok canlarım oyle dusunun benım teyzem 10 yıl aradan sonra cocuk sahıbı oldu tedavıyle ve aradan bıkac yıl gectı kendılıgınden bıdaha oldu yanı allahım buyuk duyuyodur sesımızı sız rahat olun kasmayın kendınızı olumsuzda dusunmeyın sızın ruh halınıze yansır ve bılıyosunuz strese gırıldıgı vakıt dahada zorlasıyo bu ıs...beynımızı rahat bırakmak gerek kızlar aysegulum sende duyyyyy yazdıklarımı okuuuu...hemsocum rahat ol beynımızı odaklayalım ama butununu degıl bı kısmınııı bakın ozaman daha rahat olcak herseyyyy
canımm hayırlısı inşallahhh bakalım. umarım gelmez.
canımmmm sen düşük mü yaptın ben sadece reglin geldi zannediyorum hamilemiymişsin allahımmmm..... rabbim sana sonsuz sabır versin. çok üzgünüm.
merhaba kızlarrrrr
Ayşegül ve mrs m ağlattınız beni.
Ayşegül, belki içinde hissetsen, kokusunu içine çektikten sonra kaybetsen çok daha zor gelirdi. Aslında bu forum ile tanışmadan ben de iki gözü iki çeşme gezmeye başlamıştım. Sonra burada yazılanları okuyunca aklıma bi şey geldi. Bir arkadaşım vardı, girip durduğumuz ama kazanamadığımız bir sınav için şöyle demişti. Her kazanamadığım sınavda kazanacağım sınava biraz daha yaklaşıyorum. Bizde inşallah geçen her ay meleklerimize daha yaklaşıyoruzdur.
canım aysegul senın kanaman tamamen basladımı yoksa geldı ve kesıldımı canımcım
ınsallah güzel haberler alabılırız senden canımcım
baya canım helekı sabahları ögürerek kalkıyorum yataktan ne olacak halım bılmem amın canım sagol
gecer canım ınsallah en kısa zamanda ben de ıyıyım tatlımmm iş guç ugrasıyoz valla az kaldı gunu bıtırmeme saatlerı sayıyorum vallaaa:laugh:ıyıyım canım sen nasılsın bulantılar devam canım helekı sabhalrı çıkarıyorum sonra kendıme gelıyorum işte bakalım ınsallah ıyı olur yakın zamana
hoşgeldin güzel hamiş nasılsın baklım
canımmm hala devamm ediyoo sancılı bişekilde ama kalbimin acısından ordaki ağrıyı umursamıyorumm rabbim senin bebeişini nazarlardan korusun sağlıcakla al kucağına inşş
kızmayız canım sana senın ıcın senı sevdıgımız ıcın uzulmenı ıstemıyoruz sadece kısssssssssss sayende psıkolog gıbı olduk yaaaaaaawww:laugh:canım mallah o çiftede sabır versin çok haklısın inanki toplıycam kendimi kızma bana neolur elimde diğil
selam hosgeldınnn bu ara formda goruyorum senı ama konusamadık canım nasılsın?eskılerdensın bılıyorum:laugh:bıde sey sorcam benım bulundugum sehırde okumussun yanılmıyorsam oyle mı?konyada yanıııslm kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?