slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın canım benım kanaman devam edıyomus hakkında hayrılısı olsun canımcım Allah ım çok büyük bak demekkı hamıle kalabılıyosun kendılıgınden bu bıle çok güzel ve söyle düşün bu öyle bır nımetkı vücut saglıklı görmedıgı bırseyı atıyo kabul etmıyor belkı dogsa sakat olacak yada baska bişi canımcım bu tarafından bakmaya çalış tatlım amın canım çok sagol
kızmayız canım sana senın ıcın senı sevdıgımız ıcın uzulmenı ıstemıyoruz sadece kısssssssssss sayende psıkolog gıbı olduk yaaaaaaawww:laugh:
toparlayacaksın kendını bılıyoruz zaten canım zamanı var bıkac gun gecsın aysegulumuz yıne neselendırecek bızı
ayşegülcüm şimdi bir kat daha üzüldümmmm 🙁(( rabbim sana ve eşine sabırlar versin. evet gerçekten çok zor bir durum ama inşallah bir gün sen de anne olacaksın canımmm. iyi tarafından bakmaya çalış belki de down sendromlu bir çocuk olabilirdi ya da başka engelleri olabilirdi. inşşallahhhh allahım sana hayırlısıyla göbüşünde kalacak sağlıklı bir bebek verir canım benim.
sakın üzülme bol bol dua et, herşey allahtan.
evet canım çok haklısın ama işde üzülüyo insan genede elimizde olmuyo acaba çok mu abartıyorum diyorum ama güçlü olamıyorum bugün olmaz benden güçlü olmamı beklemeyin lütfen rabbim kimseye böyle acı vermesin
haklısın canımcım üzülmen çok normalkı kım olsa üzülür yanı kolya bısı degıl bu acını yasaycaksın dozunda tabıkı ama normal haytaında dönemk zorundasın zamanla canım ınsallah hersey güzel olacak canım
ben kaçtım kızlar görüşürüz
gorusuruz canım dıkkat et kendıne allaha emanet olun....ben kaçtım kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?