bende ıyıyım canım sagoliyiyim canim sen nasilsin
Hosgeldin Izgil...kızlarrrrrrrrrr tekrar günaydın sabah girdim kidmseler yoktu şimdi herkez burda galiba
benim güçlü ayşegülüm nasılmış bakalım canım benim evet doktora gitmen en iyisi çık doktorun karşısına Doktor varsa bi durum yapalım açık oturum de
hosgeldın tekrar tatlımmkızlarrrrrrrrrr tekrar günaydın sabah girdim kidmseler yoktu şimdi herkez burda galiba
benim güçlü ayşegülüm nasılmış bakalım canım benim evet doktora gitmen en iyisi çık doktorun karşısına Doktor varsa bi durum yapalım açık oturum de
Sağolun kızlar, üzülsem de yapacak bir şey yok malesef.
iyiyim canim sen nasil oldun rabbim insallah yakin zamanda kucagina alabilecegin cocuklar nasip eder
Aysegülcüm selam canim.Daha iyi olursun insallah.Burasi cok iyi geliyor insana.Keske bende burayi kötü zamanlarimda da tanisaydim.Yarani desmek istemiyorum ama senin durumunu bende cok merak ediyorum.Yani düsük yapiyorsun ve doktora da görünmüyor musun?Hemde birkac kez pespese?Seni cok üzecekse cevap vermeyebilirsin canim.Kiyamam...
kıssss cozy üzülmek yok bitanem benim içimde bu aya dair çok umut var yada ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyorum lütfen sende kaybetme umudunu hem yapacak birşey olmaz olurmu...bol bol pozitif düşünce bol bol sıkı çalışmayla birleşince oooooooooooooooooooo yıkılır buralarSağolun kızlar, üzülsem de yapacak bir şey yok malesef.
Sağolun kızlar, üzülsem de yapacak bir şey yok malesef.
hoşbulduk bitanem yaaa bugün nedense içim kıpır kıpır bu güzel enerjiyi umarım nisanın ilk günlerine kadar taşırım veeeeeee bombayı patlatırımmmmmmmmmmmhosgeldın tekrar tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?