desencım nasılsın varmı agrın falan gelen gıden gunılerlıyo bende randevu aldım yarın doktora gıdıcem
duanı yesınlerrrrrrr...ınsallah canım ınsallah hayırlı haber duyarız senden de acılısı sen yaparsın mart ayına yanı gercı ruzgarım vardı martta ılk duydugumuz dımı?hayırlısı olsun canım yaaaaa....hep olacakmışım gibi ağrım var hatta olmuşum gibi, benim önceden pek bişey olmaz normalde ,ağrı gelir tuvalete giderim bakarım regl olmuşum , bu ay yok daha , offf umutlanmak istemiyorum ,ki bu ay hiç umudum yok bir kez denk getirebildik , hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım usandımmm..
Rabbimmmm meleğimi göndermediysen reglimi gönder ne olurrr !!! aminnnn
merhaba melekler ben yeniyim
hep olacakmışım gibi ağrım var hatta olmuşum gibi, benim önceden pek bişey olmaz normalde ,ağrı gelir tuvalete giderim bakarım regl olmuşum , bu ay yok daha , offf umutlanmak istemiyorum ,ki bu ay hiç umudum yok bir kez denk getirebildik , hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım usandımmm..
Rabbimmmm meleğimi göndermediysen reglimi gönder ne olurrr !!! aminnnn
ayse gülllllllll napıyon bıttımı işlerın canım yoktun bı ara...pelinim hoşgeldinn canım aramıza anlat bakalım hikayenii
desenim inş gelmişdir meleğin tatlım benim kız allah iyiliğini versin gülüm o nasıl dua öyle güldüğüm için afedersin ama koomiğime gitti kuusra bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?