Merhaba kızlar,
Beklendiği üzere reglim geldi bugün malesef... anlayacağınız pre-seed de olmadı 🙁(( artık her şey allahtan inşallah benim de vaktim gelir bir an önce.
[sıze=5]aaaaaaaaaaaaa bak gelecem ama çok kötü olacak ayşem gülüm kız bayılırsın mayılırsın beni delirtmeeeee bak benim istihbarat ağım kuvvetli bulurum yerini yurdunu gelirim yanına döve döve yediririm haaaaa[/sıze]
hahhh soyle ol bakalım bızı sevıyomus bıde oyle dıyo sevene bak :laugh:bır lafımızı ıkı ettırme kısssssssss yoksa baslar seansss
merhabalar,nasılsınız.
Merhaba kızlar,
Beklendiği üzere reglim geldi bugün malesef... anlayacağınız pre-seed de olmadı 🙁(( artık her şey allahtan inşallah benim de vaktim gelir bir an önce.
selam kizlar... nasilsiniz???
size birsey gösterecemmm....
hosgeldın hemsocum sıkma canını olurmu evet daha vaktı var hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar,
hoşgeldinn fıstık ne gösterecen kızzz herkesin içinde ayıp aaa:laugh:
ayyy canım benim yaaa gerçekten okadar üzüldümkii kız kurban olurum çok yıpratma kendini gelicek meleğin eminim ben bunaa ama inanki hiç beklemediğin zamanda inş rabbim güldürücek yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?