Dilaram ayyy inanmiyorum yaaa ....Cok duygulandim,cok sevindim,ne diyecegimi bilemiyorum yaa...Gözün aydin olsun canim,Allah hayirlisiyla kucagina versin insallah.Darisi tüm buradakilere olsun insallah...Aglattin beni...evettttttt evetttttt o benim test im ve hamileyimmmmmmmmmmmmm
selzeh sana mesaj yolladım bakarmısın lütfennnn
senı gordum daha ıyı oldum canımmm yogunsun galıba ıs bakımından bu ara...allah kolaylık versın canımhosbuldum canim iyiyim cok sukur sen nasilsin?
zaten moralimi düzelten derslere çalışmak oldu.canım benim çok sağol.benim için çok dua edin.
Iyi gunler kizlar,
islerim yogun ama yinede elimden geldigince burayida takip ediyorum..
Bugun hem uzuldum Aysegulum ve Mrs M. ve diger regl olan arkadasimiz icin.. Ama simdide bir o kadar sevindirici bir haber okuyunca yazmak istedim..
Dilara1 canim tebrik ederim.. Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin sana insallah.. lutfen kendini yoracak seylerden kacin olur mu.. umarim bu melegin annesine tutunur..
Ranagul canim surekli sIkIntili gunler gecirdigini yaziyorsun insallah en kisa zamanda hepside cozume ulasir.. Lutfen artik ya test yap yada bi doktora gorun senden onemli degil, meleginden onemli degil senin o moralini bozan insanlar oyle dusun..
Aysegulum nese kaynagimiz biraz daha iyi gordum bugun seni tatlim.. insallah guclu bir sekilde tekrar yeni unutlarla yola devam edecegiz tatlim tamam mi?.. bizler seni cok seviyoruz ve her zaman yanindayiz..
Aramiza yeni katilanlarda olmus onlarada hosgeldiniz diyorum.. insallah onlarda en kisa zamanda hamis haberlerini verirler..
desencim canımmmm öyle valla eskilerden beraber başladık buralara... bizim üstümüze kaç kişi geldi, hamile kaldı... biz hala beklemelerdeyiz. rabbimin gücüne gitmesin ama gerçekten çok zor. inşallah inşallah bizim de meleklerimiz gelir. bu arada inş. senden de güzel haberler alırız canım.
amiiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah.
kızlar beni duygulandırdınız yaaa dilaranın bana yazdığı mesaj da duygulandırdı. çok teşekkürler.
cnm reglin gelmiş ama vardır bi hayır sakın üzülme herşey Allahtan inşallah önümüzdeki ay bize güzel haberler vereceksin inanıyorumYazgülü canım çok teşekkürler... inşallah bakalım zamanı değildi herhalde. umarım iyisindir öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?