çok şükür şuan için eşimle 1 problemimiz yok.neyse sizi çok sıkmak istemiyorum.hani bazı durumlar vardır anlatılmaz yaşanır diye.benimkinide öyle kabul edin.çok sağolun.
amin canım amiiin.çok sağol.o an için olmadı işte.
cnm sende aramıza hoşgeldin gerçekten durumun çok zormuş ama bu durumla ilgili bi bilgim yok Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsıntşkler yardımlarınız için eşim burda değil ki zaten askeriyede olsam böle olmazdı ..
kızlar ahh bi bilseniz durumumu öyle dr.a hemen gidemiyosun ki zaten 1 tane kadın doğumcu var oda başka şehire gidiyo ki zaten hastaneye gitmek mesele terör yeri 🙁 korkularından hemşireler odalarından çıkamıyolar ki 🙁 korkuyla yaşıyosunuz resmen.. bende kafayı yemiş durumdayım gecenlerde kafama takıldıda korekudan bebeğe bişey oldumu ki diye şükür hiç kanamam olmadı.. eğer öle bişey olsaydı kanama olurdu diyosunuz? ii ozaman içim rahat 🙂
canım lütfen kendini üzme dikkat et aminnnn cnmKızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum, öpüyorum sizi, görüşürüz.
Rabbim inşallah bizleri hayırlısıyla, sağlıklı meleklerimize kavuştursun.
aman canım bi probleminiz olmasın hep ii olun inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlımçok şükür şuan için eşimle 1 problemimiz yok.neyse sizi çok sıkmak istemiyorum.hani bazı durumlar vardır anlatılmaz yaşanır diye.benimkinide öyle kabul edin.çok sağolun.
amin canım amiiin.çok sağol.o an için olmadı işte.
güle güle cnm dikkat et yorma daha fazlakendini sende iiki varsın sende Allaha emanet ol aminnn cnmben çıkıyorum canlarım.hpinize çooooooooooook teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız.Allah'a emanet olun.Rabbim tez zamanda bebişlerinize kavuştursun.birbirimizi görmüyoruz,tanımıyoruz ama birbirimize yaptığımız dualar bizleri ayakta tutuyor.hepinizi canıgönülden öpüyorum.
sagol tatlım kendıne ıyı bak sendeeSorma bacim burdaki kadin hasta isleri bana kaldi 3 haftadir yok malesef.. aylik raporlar hazirlanacak o yuzden yetismesi lazim sizleri cok ozluyorum ama bitirmem gerekiyor 🙁
Sagol tatlim.. sanada gecmis olsun bu arada yarin doktora gidecekmissin..
Allaha sukur iyiyim canim.. yogunum biraz ama gecer.. sen nasilsin? uzulme desemde bos biliyorum tatlim ama zamani gelmedi demekki daha bizim meleklerimizin..
YAZGÜLÜ ve canlarım,1 açıklama yapmak istiyorum.doğru mu olur onuda bilmiyorum ama.şuan sağlık güvencem askıda.eşimin biraz ihmalkarlığı nedeniyle.özelede götürmüyor.bak birşey olursa hayatın boyu vicdan azabı çekersin diyorum.gerçi onada birşey diyemiyorum,sıkıntıları var ama sağlık herşeyin üstünde.cumartesi günü kıvrandım kasık ağrısından normal adet sancısı ne gibi değildi.pzar günüde gittim şu kış günü kaynanamın işini gördük.boya,badana.gerisin geri korktular birşey ne olur diye.gerçi eşim istemedi gitmemi ama o an için olmadı işte.
dilara1 cnm çok sevindim tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah tatlım
dilaracığım canım seni canıgönülden tebrik ederim inşallah meleğin anneciğine sımsıkı tutunur Rabbim sorunsuz hamilelik ve doğum nasip eylesin
dilara allah tamamına erdırsın var belırtıler aynı gun cıkmış senın test mrs m üzülme inşallah bır dakı ay olur inşallah benımkıde gelır elı kulandadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?