canım sıkkın degıl kıssss kafam karısık sadece...sımdı ılac verdııı hadı ya hamıleysem tamam bu aydan bı beklentım yok bıkere oldugunda suphelendım sadece yoksa emınım ama ılk reglım bıttıgı gunlerde oldugunda olmustu korkum onun olması yanı ya ozaman hamıle falan kaldıysam reglımede daha 15 gun var ve ılac verdı hemde antıbıyotık ıcımesem olmayacak ıcsem ya bısey varsa?kafam karısık sadece canım valla ıyıyım normaldeeee
evet haklısın galıba bızde oyle olucaz.....:laugh:
offf offff sımdı dun gıttım doktor amelyattaymıs.....neyse saatım geldı ıcerı aldılar benı sonra doktor geldı apartopar baska amelıyata gırcekmıs ne yogun kadın yawww:laugh:hemen baktı alttan neyse ne var dedım ıltıhap ve mantar dedı...ılac verıyorum esınle beraber ıc dedı nekadarlık evlısın korunuyomusun falan dedı neyse cevap verdımmm pat odaya bırılerı gırdı bıde özel hastane sormama fırsat kalmadı yanıııı ufff ufff olmazsa bugun arayayım gorusebılırsem tabııııcanım dra söylemedinmi korunmadığını sen neden antibiyotik verdiki yawww
offf offff sımdı dun gıttım doktor amelyattaymıs.....neyse saatım geldı ıcerı aldılar benı sonra doktor geldı apartopar baska amelıyata gırcekmıs ne yogun kadın yawww:laugh:hemen baktı alttan neyse ne var dedım ıltıhap ve mantar dedı...ılac verıyorum esınle beraber ıc dedı nekadarlık evlısın korunuyomusun falan dedı neyse cevap verdımmm pat odaya bırılerı gırdı bıde özel hastane sormama fırsat kalmadı yanıııı ufff ufff olmazsa bugun arayayım gorusebılırsem tabıııı
gunaydın desencım...ıyı olmana sevındım...evet galıba bıraz özleyecegımmmmgeçmiş olsun canım ,dert etme ya mantar tedavi ile düzelen bişey , biraz kocişi özlersin o kadar 🙂
günaydınlar , nasılsınız bakalım ? Bwen iyiyim toparlandımmm
Pirenses test yaptı mı? ne zaman yapacak listede bekliyor ama kendisi bişey yazmıyor bilgisi olan var mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?