slm kıslar nasılsınız
mrs.m canım onemlı olan bu tetkıkler zaten yanı eger bı sorun yoksa en azından nıye olmuyo dıye sorun mu var dıye dusunmeyeceksın...rahat olursun boyle olunca sıkıntı yapma dur bakalım yapılsın sonuclar gelsın ozaman en azından olacagı gunu beklersın yanı bu konuyu sorunumuz var mı acaba dıye dusunmeden kafaya takmazsın
[
İnşallah temiz çıkar sonuçlar.
canımsınnn🙂gülüm Allah yardımcın olsun demeyi çok isterdim ama korkuyorum şimdi desenle ayşegül üstüme atlayacak.....
canım şafak 11 hadi bakalım hayırlısı sen hamile ol forumda davul zurna çalacağım ben
ıyı bakalım hayırlısıyla saglıkla kucagına alrsın allahım kolay dogum nasıp etsın ınsallahhoşbuldum coşmussunuz maasallah bende ıyıyım bebıste ıyı dun dr gıttık hersey yolunda son 2 hafta kaldı beklıyoruz artık
hoşgeldin canım nasılsın kaç günün kaldı sona yaklaştın değil miii 🙂
ıyıyım tatlım az kaldı heran gelebılır beklemedeyım artık sende test yaptırmıssın ınş hayırlı sonuc alırsın guzel cıkarda onumuzdekı ay guzel haberını alırız
ya canım aslında ben sadece birkaç aydır bebek için deneme yapıyorum yoksa bu vakte kadar hep korundum..biraz geç geldi aklım başıma..çocuuun bi suçu yok🙂 (bak işte annelik daha doğmadan koruyoruz)😛iha:Bu kadar tembel olup geç geldiğine gör ya erkek ya prenses🙂
herşey çok kolay olur canım inşallah..artık sonuna geldin..hoşgeldin canım nasılsın kaç günün kaldı sona yaklaştın değil miii 🙂
ıyıyım tatlım az kaldı heran gelebılır beklemedeyım artık sende test yaptırmıssın ınş hayırlı sonuc alırsın guzel cıkarda onumuzdekı ay guzel haberını alırız
ınsallah canım ınsallahhh bu gunlerde gececk bı bakmıssın hamılesın bıdaha bakmıssın bebısın kucagında ınsallahhoşgeldin canım nasılsın kaç günün kaldı sona yaklaştın değil miii 🙂
evet canım bizimde eşimle kafamızda neden olmuyor sorusu yoğunlaşmaya başlamıştı ve test yaptırmaya bu yüzden karar verdik... derdimiz neyse ona göre hareket ederiz dedik. ya da birşey yoksa da kafamız rahatlar. inşallah iyi çıkar.
hoşgeldin canım Rabbim bir avazda kurtarır inşallahhoşbuldum coşmussunuz maasallah bende ıyıyım bebıste ıyı dun dr gıttık hersey yolunda son 2 hafta kaldı beklıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?