o kadar ağrıyordu kiçürük var zannettim,diş eklemlerinde problem varmış.dişimi uyurken sıkmamadan kaynaklanıyormuş.2 ay ilaç tedavisi verdi.2 ay sonra gece plağı yapılacak.hayırlısı bakalım.inşallah tedavin güzel geçer ve sonucunu alırsın.moralini yüksek tut canım.Rabbim yardımcın olsun.geçmiş olsun, çok şükür basit diyorsun. bence de hamilelik öncesi olman da yarar var.
canımmm sevindim boşvermene.... en iyisini yapıyorsun. hiç canını üzme. anladım canım hayırlısı olsun, o zaman bu stresli zor günlerin reglini şaşırttı bu ay... geçmiş olsun. sinirlenince dişlerini sıktın falan mı yoksa çürük mü var?
ben de iyiyim çok şükür bugün doktorla görüştük, hormon testi yaptı...haftaya da rahim filmi var. bakalım hayırlısı canım.
aslında en güzli ovulasyon testi yapman...bu testle ne zaman yumurtlama döneminde olduğunu daha iyi anlıyorsun. 12. günden itibaren genelde ama bilinmez tabi.
o kadar ağrıyordu kiçürük var zannettim,diş eklemlerinde problem varmış.dişimi uyurken sıkmamadan kaynaklanıyormuş.2 ay ilaç tedavisi verdi.2 ay sonra gece plağı yapılacak.hayırlısı bakalım.inşallah tedavin güzel geçer ve sonucunu alırsın.moralini yüksek tut canım.Rabbim yardımcın olsun.
hayırlısı Allah'tan.inşallah gönlünce olur.benim çok sağlıkçı arkadaşım var,biraz daha panik oluyorlar.belki herşeyin içinde ve gözlerinin önünde olduğu içindir.bilemiyorum yani.Allah gönlüne göre versin.anladım canım 14 ne geliyor ozaman benim bu ay deniycem artık istiyorum bende 4 ay dır deniyoruz olmuyor cok üzüldüm ben cok stres yapıyorum dr yapma hormonların etkileniyor dedi üstelik kendimde sağlıkcıyım ama allah ne derse o oluyor hepiniz sağolun ilgilendiğiniz için kızlar
gece plağını hayat boyu kullanmaya gerek yok mu.geçene kadar yeterlimi.ranagül benim eşimde diş hekimi canım en kesin cözüm gece plagıdır bu sorunda sıkmaktan olur yanı sıtres ve gece bilnc altı sıkma dişleri bendede oldu gece plagı kullandım gecti
anladım canım 14 ne geliyor ozaman benim bu ay deniycem artık istiyorum bende 4 ay dır deniyoruz olmuyor cok üzüldüm ben cok stres yapıyorum dr yapma hormonların etkileniyor dedi üstelik kendimde sağlıkcıyım ama allah ne derse o oluyor hepiniz sağolun ilgilendiğiniz için kızlar
sters yapma canım ya.söylemek kolay ama.aynı şeyleri yaşadım.moralini yüksek tut.her iş olacağına varır.hımm canım anladım, dediğim gibi bu diş sıkmalar tamamen strese bağlı... çok geçmiş olsun, rahatla canım. inşallah faydasını görürsün
inşallah canım inşallah test sonuçları iyi çıkar. biraz stresliyim sonuçlar için... amiiiinnnn sağol canım.
gece plağını hayat boyu kullanmaya gerek yok mu.geçene kadar yeterlimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?