inşalllaaahhhhh canım evet bugün en geç 5 gibi arayın dediler.
inşallah hep seninle kalır canım benim. senin bebeğin benim için önemli, çünkü ben de hamile olabileceğim haberi vereceğim gün malesef regl olduğum haberi verdim ve aynı gün sen hamileyim dedim... kendim için çok üzülmüştüm ama senin için çok sevinmiştim, sen beni mesajınla gerçekten ağlatmıştın.
ben iyiyim çok şükür...kan alınmıştı cuma günü hormon testi için ve bugün sonucu çıkacak. perşembe günü de rahim filmi çekilecek. inşallah temiz çıkar.
canim ben 11:03.2010 da adet olmam gerekiyordu. 10:03.2010 da test yaptim cikti. cuma günü bende tiroid oldugu ici kadin doktora gittim kan degerlerime baksin diye. Ultrson yapti ve daha bisey gözükmedigini söyledi. dogal olarak... ama sidi 4 hatfanin sonlarinda yim herhalde. Gelecek pazartesi gidecem yine doktora insallah. Kese insallah gözükür o zaman... eger daha önceden bbirsey olmassa.
mrs m nasılsın canım gıttınızmı doktora sayfalara bakamadım canım
Beklemek çok zor oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Filmle ilgili bir şey söylediler mi? Ben çektirdim de
selam kızlar ısler yogun kac gundur dogruduzgun gıremıyorum dılaracım ınsallah bı aksılık olmaz bebısın bırakmaz senı
hayırlısı olsun canım ınsallah bı sorun cıkmaz ıcını ferah tut sen korkma senın saglıgın ve hayallerın ıcın bebek ıcın yanı bunların yapılması gerek olumlu dusun canım bısey cıkmıcak ınsallah allahın ıznıylecanım iyiyim evet cuma günü eşimle gittik... kan testi yaptılar hormon için ve bugün belli olacak. perşembe günü de rahim filmi çekecekler, eşime de sperm testi yapılacak. bakalım hayırlısı canım. rahim filminden cidden korkuyoru
Canim benim Allah razim oslun hepinizden. Sizin dualariniz benim icin cok önemli... Biliyorumki burdaki herkez icten dua eder... onun icin size hemen anlattim cumartesi günü olani... Sizin dualariniz ile insallah tutunur bana.
canim ve insallah bunu bütün kalbimle diliyorum sonuclarin hepsi temiz cikar ve bu ay beisine sende kavusursun tatlim
Allah tamamına erdirsin.İnşallah herşey yolunda gider...
selam kızlar nasılsınız ben cumartesi doktora gıttım yıne kılomen verdı gunde 3 tane sonra 23 marta gel dedı bu ay ne olcak baklım hayırlısı
ınsallah canım anlıyorum senı o korkuyu yasadım ve basıma geldı....ınsallah hersey yolunda gıder...Allah Razi olsun tatlim... Rabbim sanada bir bebis versin insallah ama tabii böyle düsük tehlikesi cektirmessin...
canım iyiyim evet cuma günü eşimle gittik... kan testi yaptılar hormon için ve bugün belli olacak. perşembe günü de rahim filmi çekecekler, eşime de sperm testi yapılacak. bakalım hayırlısı canım. rahim filminden cidden korkuyorum.
inşallah canım evet beklemek artık yormaya başlıyor hem bedeni hem beyni... evet doktor filmin zor olduğunu anlattı ama biylojiye göre değişir dedi sadece adet sancısı gibi olacak dedi anestezi ister misin diye sordu ama bilmiyorum dedim. ve 100 kişiden sadece 10 kişiye anestezi yaptık dedi. ben acayip korkuyorum canım ya
hayırlısı olsun canım ınsallah bı sorun cıkmaz ıcını ferah tut sen korkma senın saglıgın ve hayallerın ıcın bebek ıcın yanı bunların yapılması gerek olumlu dusun canım bısey cıkmıcak ınsallah allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?