yumurtlama günlerinde değişiklik olabiliyo tabii ama senin dediğin gibi 17 gün sonra olması biraz zor..ovulasyon testlerinden ben de şikayetçiyim bende de çift çizgi aynı renk olmuyo hep test çizgisi daha silik oluyo
tatlım hesap genellikle şöyle..yumurtlama olduktan 14 gün sonra regl olursun..yani regl olduğun günden 14 gün geriye gittiğinde yumurtlama gününü bulursun..gebelik oluşması ise farklı bir durum onu da istersen anlatırım
şimdi o zaman bu ay regl başlangıcından itibaren 12. gün gibi başlayalım ovulasyon testine..ama doktora gidiyo musun sen belki hiç ovulasyon olmuyodur.regl başlangıcından sonraki 21. gün progesteron bakılır kanda..ovulasyon olup olmadığı o değerden anlaşılır tatlım..böyle ovulasyon testleriyle olmaz yani..daha profesyonel bi yaklaşım lazım sanaBen hiç ikinci çizgi göremedim ki, bir tane oluyor net bir pembe çizgi başka silik milik hiç çizgi yok... pre-seed almıştım bu ay deneyecektim ama çizgi göremeyince denemedim...
bugün reglden itibaren kaçıncı gündesin peki..Anlat tabikide eksik bildiklerim vardır mutlaka,
Aslında neden sordum biliyor musun, bugün sol tarafımda ağrı var acaba dedim yumurtlama mı oluyor..
güzelim ben çıkmak zorundayım..senin işin var galiba..sen yaz buraya ben okur cevaplarım merak etme..daha çok soru sormak istiyorsan da özelden mail adresi yazabilirsin..hadi öptüm
Merhaba mrs m sonuçlarını aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?