cozy görüşürüz hoşça kal, kendine iyi bak...
günaydınn canım bende seni merak ettim erkenden girip bakiyim dedim..olsun canım ya hayırlısı böyleymiş..artık önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerini alırız..günaydın melekler beni listeden silebilirsiniz test yaptım bu sabah negatif çıktı size güzel haber vermek isterdim ama napalım kısmet.artık reglim gelsin diye beklemedeyim bi gelişme olursa haber veririm canlar
günaydın melekler beni listeden silebilirsiniz test yaptım bu sabah negatif çıktı size güzel haber vermek isterdim ama napalım kısmet.artık reglim gelsin diye beklemedeyim bi gelişme olursa haber veririm canlar
günaydın melekler beni listeden silebilirsiniz test yaptım bu sabah negatif çıktı size güzel haber vermek isterdim ama napalım kısmet.artık reglim gelsin diye beklemedeyim bi gelişme olursa haber veririm canlar
kıssss hop dedik dur bakalım öyle pes etmek isyanın eşiğine gelmek yok...hiçbir olumsuzluk bizi yıldıracak kadar güçlü olamaz Taman belki şuan hayat geçmiş karşımıza bize gülüyor ama elbet bizimde sıramız gelecek işte o zaman göbüşümüzü hoplata hoplata bizde ona güleceğiz...hem ne demişler en güzel zaferler zorlu savaşların ardından gelir demekki bizimde çok güzel kazanılası zaferlerimiz varki şuan bu zorlu savaşın içindeyiz...ama pes etmeyeceğiz umutsuzluğa kapılmak yok umudumuzu kaybedip hayatı kendimize zindan etmeyelim ELBET BİZİMDE SIRAMIZ GELECEK...!günaydın melekler.
öbür aya inşallah canım.
ben de güne biraz kötü başladım.
ben bebek isterken "ay ben çocuk istemiyorum" diyen bir arkadaşım daha doğum yapmış.
arkadaşlarım adına seviniyorum ama yine de içim de buruk bir sevinç var. isyan etmek istemiyorum ama daha ne kadar katlanabilicem bu duruma bilemiyorum🙁
insan içine çıkmak istemiyorum artık 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?