sabahları biraz daha moron oluyorum da..öğlenden sonra düzeliyorum..karadenizlilikten mi anlamadım🙂 şu an resmen moron modundayım tahta gibiyim🙂 sen nasılsın tontişimşehnazımmm , naber nasılsınnn
izgil sen nasılsın canım
[sıze=5]hepiniz çok sağolun canlarım yanımda olduğunuzu bilmek bana moral veriyor gerçekten iyiki varsınız hepiniz allahım tez vakitte hayırlısıyla hepimize hayırlı bebişler versin allahım daha çok bekletmesin hiçbirimizi ama vermiyosada yüce rabbimin mutlaka bi bildiği vardır onun için sabırla isyan etmeden zamanını bekliycez ben bir süreliğine nete girmeyi düşünmüyorum bebek meselesini oluruna bırakıcam rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur inşallah sizleri çok seviyorum allaha emanet olun...[/sıze]
hosbulduk canım...daha baslamadı bugun yogunluk sımıdlık tenha olunca sohbet edeyım dedım kızlarla:laugh:hemen gırdım fırsattan ıstıfade....mıdem agrıyo canım yaaa yanma var bıktım bu mıdeden valla...günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım işler yine yoğunmu
sabahları biraz daha moron oluyorum da..öğlenden sonra düzeliyorum..karadenizlilikten mi anlamadım🙂 şu an resmen moron modundayım tahta gibiyim🙂 sen nasılsın tontişim
ben bomba gibiyim canım bi yandan yemek yapıyorum bi yandan nete bakıyorum bi yandanda şalın fıstıklarını bitirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun canım bugün erkencisin dün pek giremedin işler yoğundu galibaşehnazımmm , naber nasılsınnn
izgil sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?