iyiyim iyiyim kendi kendime panik savdım çok mutluyum..bi de bebiş geldiyse daha mutlu olucam..günüm yaklaşıyo ayşegülüm..şehnazımm hemen gitmişsin bende seni görünce çok sevinmişdim
neyseki geldin hemen nasılsın bakalım tatlı kuşumm iyimisinn
ya sipariş ettim parasını ödedim gönderiyoruz dediler sonra da yok deyip parayı iade ettiler anlamadım gitti nerden bulucam ya..preseedi almanyadan getirttirdimdi..buna da mı baksam e-bay da var mıdır acep?? hı?? bilen var mı??heheh sorma 🙂 gidiyom geliyom tatli cadim hala kusuyorda kusuyor hehe 🙂
Olsun yerim onun kusmesini ben 🙂
Ay masallah masallah Allah nazarlardan saklasin sizi bitanem..
Hahah herhalde bunun kuslari var hemencecik kulagina fisildiyorlar adi gecince 😛
Bende sizleri ozledim canim ama iste isler yogun olunca firsat bulamiyorsun 🙁 aksamlarida evde yorgunluktan kendimi yataga atiyorum hemen 🙂
Evet canim hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda.. Artik bir diger hedefimde kilo vermek senin anlayacagin.. o yuzden herseyi oluruna biraktim..
Canim neden bulamiyorsun ki? clearblue olmasi lazim mutlaka ya.. Digerleri benimde kafami karistirdi cok.. zaten hergun 2 cizgi cikiyor.. birde ayni renk mi veya daha koyumu ona dikkat etmek lazimmis.. bende biraktim onlari en sonunda..
Sende mutlaka bulmayi calis onlardan bence
heyoooo yaşasın hemen bakiiiim bi kızlar..sağol kurtarıcı selzeh'im benimmmmŞEHNAZ clear blue dıgıtal ovulasyon testı suanda gıttıgıdyorda var ıstersen alabılırsın
yok bacım yaw gormedım...bakarım sımdıııı.....canımmm ben girdiğimde sen online görünmüyodun benim ekranımda..güncelledikten sonra gördüm..ama hemen yazdım..görmedin mi??
tatlı cadım sana da merhaba görmedim canım seni kusura bakma..
ben daha iyiyim şu nefes ekzersizleri gerçekten işe yarıyo galiba..bugün şiddetli bir atak başlangıcını kendi kendime atlatabildim..atlatamıcam sandım ama 5-6 nefesten sonra hafifledi..çok mutluyum başarıyorum galiba🙂 sen nasılsın
selam iki fistigim benim... canlarim cok sükür iyiyim bir sorun yok. pazartesi doktora gidecem... insallah bir sorun cikmaz... Dua edin güzeller... valla bende hep sizler icin dua ediyorum.... 🙂
canim benim masallah sizee... Rabbim ikinizede saglik versin
Selam melekler,ben geldiiimmm
kıyamam gülüme duygulandırdımmı seni kız sen beni seviyon ama ben sana bayılıyorumm seni görünce çoooooooooooookkkkkkkkkkk mutlu oluyorum senin kalbinde çok temiz güzelimm bitanemm
inş canısı ranbbim hepimizin yüzünü güldürsünn hepimiz anne olalımm
evet canım birazdaha havalar ısınsınn daha iyi kilo verirsinn kız belkide tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin canımm herşey gönlünce olur inşşşş
amın canım sagol Rabbım sızede saglık versın canımcım
ıyıyız canım sen nasılsın okudumda yumurtlamısın heee ınsallah tutunmustur melegın tatlım
iyiyim iyiyim kendi kendime panik savdım çok mutluyum..bi de bebiş geldiyse daha mutlu olucam..günüm yaklaşıyo ayşegülüm..
ya sipariş ettim parasını ödedim gönderiyoruz dediler sonra da yok deyip parayı iade ettiler anlamadım gitti nerden bulucam ya..preseedi almanyadan getirttirdimdi..buna da mı baksam e-bay da var mıdır acep?? hı?? bilen var mı??
:laugh::laugh::laugh: bende senı sevıyom kıssssss evet kuslarım yok ama denk gelıyo neguzel ıste...küsermıyım sıze hıc kıslarrrrrrrr takılıyom canım sıkılıyo cok ama benımmmm ısyerınde zor duruyorum evımı cok özluyorum ne bıleyım bı tuhafım bugunlerde reglım yaklastı yaaaa depresyon hallerım basldı
tatlı cadım sana da merhaba görmedim canım seni kusura bakma..
ben daha iyiyim şu nefes ekzersizleri gerçekten işe yarıyo galiba..bugün şiddetli bir atak başlangıcını kendi kendime atlatabildim..atlatamıcam sandım ama 5-6 nefesten sonra hafifledi..çok mutluyum başarıyorum galiba🙂 sen nasılsın
selam canım benimn nasılsın daha iyisin diyömi kötü düşünceleri kafandan attın dimi canımmSelam melekler,ben geldiiimmm
vallahı büyüyo 8. haftamıza gırmıs oluyoruz işte canımcım artık yarın bebişi görmeye ve kalp atısları için gıdıcez ınsallah bakalım duyabılırım bulantılar hala devam canım ınsallah daha çok zorlamaz
selam canım büyüyo yavas yavas bakalım bebişim
ıyıyım canım senden naber bebiş ıyı büyüyo teyzesı
aboww yazgülü ben sana demedimmi duymasın bu gülüm hiç kaçırmaz bu fırsatı hemencik küser diye oyy başıma gelenmlşer😛iha:
selam canm naberr
selam kızlarr
Yazgülümmm özlemiştik seni..dün düşündüm daha bu kız nerelerde diye..yazdıklarını okudum gelişmeler iyi çok sevindim..şu clearblue dan ben bulamadım ya yok..diğer ovulasyon testleri de çalışmıyo valla..
Ayşegülümmmm canımın içi..ablam benim yerim seni..
Selzeh bebiş büyümüş ben görmeyeli🙂
Dilara aklım sende sen nasılsın güzelim bi değişiklik var mı??
Selam melekler,ben geldiiimmm
Selzeh
fiyatı 109.90 olan di mi.. bi de 65'e var o değil galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?