Aslen Bursaliyim canikom.Ama dogma büyüme almanyadayim.Annem genc kizken gelmis buraya.Sen aslen nerelisin?Bunun cevabinida sanirim yarin okurum,cünkü cidden kacmam gerek artik...ewet canım türkiyedeyim eşimin işi gereği afyondayım sen nerelisin aslen kıssss bide afyonlu oluyormuşsun burada çok kişi var dış ülkede olan
tamam canım bende yarın vereyim cevabı kıssss hadi bende kaçıyom 1 2 3 deyince çıkalım bak sayıyorum 1 2 33333333333333333333333Aslen Bursaliyim canikom.Ama dogma büyüme almanyadayim.Annem genc kizken gelmis buraya.Sen aslen nerelisin?Bunun cevabinida sanirim yarin okurum,cünkü cidden kacmam gerek artik...
günaydın canım ewet bu haftayı iyi değerlendirmek lazım kaçırmayalım yumurtaları🙂günayyydıııınnnn.........nasılsınız güzellerrr.. ben çok iyiym galiba bu bikaç gün benim ovulasyon dönemim kasıklarıma ağrılar girmeye başladıı..hayırdır inşallaahh 🙂 3 tane misafir var girsenize yaa tekim burdaaa
gunaydın kızlarrrrrrrrrr.ıyıyım canım bugun bıraz daha.....ılac ıctım dun surup yanı baska ılac kullanmıyorum bu ara bısey varsa belkı dıye...surup ıyıgeldı aksam vardı bıraz bugun ıyıyım sukur baslamassa tekrar yanı....sagol canım dusundugun ıcın sen nasılsın?tatlı cadım günaydın nasıl oldu miden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?