TV IZLE BACIMMM SIMDI KADIN PROGRAMMLARI BASLAMISTIR IZDIVAC FALAN:laugh:HA ONLARI IZLEME AMA TABI GERCI GULMEK ISTIYOSAN IZLE DERIM....ANLIYORUM SENI KAFA DOLU OLUNCA INSAN NE YAPSA OLMUYO...ICINI RAHAT TUT HATTA UYU BIRAZ ISTERSEN IYI GELIR TATLIM....EVE GITMEK ISTIYORUM BENDEEEEEE COK SOGUK BURALAR ISTANBUL NASIL?INAN DONA DONA GELDIM SABAH IŞYERINE:laugh😛ARCALARIMI ZOR TOPLADIM KISSSSSS:laugh:
OLUR VALLAAAAAA:laugh:NORMALDE DERTLESECEGIN BI ARKADASIN YOKMU ORALARDA?
ANLADIM CANIM COK HAKLISIN....EVET ISI BIRAKCAM YAKINDA:laugh:GERCI ONLAR BENI BIRAKMIYOLAR BEN ISTIYOM AMA....NEYSE CANIM KIMSEDEN BISEY BEKLEMEMEMK GEREK ASLINDA VARYA YOKSA UZULEN BIZ OLUYOZ HEP BOSVERRRRRRRR TAKMA BIZ VARIZ YAAAAAA YANINDAYIZ HERZAMAN...SEN ŞİTRESE GIRME😛iha:kız allah iyikliği versin bacım ben ne diyorum sen ne diyosunn
kız hiç aram yok televizyonla heleki izdivaç proglamlarından çok sıkılırımm
canım sen yaknda bırakıcan işi bak görürsün sevmiyosun iş evi seviyosn sen evde olsan şimdi temizlik yaparsın sürekli
:laugh: kıyamam çok mu üşüdün sabah hakkedeten yaz gelmedi bir türlü yaa
yok bitanem yaa kim olcak aslınad belkide sorun benddee kimse beni anlamıyo diyorum sürekli kendi kendimee oyyyy oyyyy ben nerelere gidem nasıl edem atlayıp yanınba geliyommkarşilA benii
GEL BACIM GEL BEKLIYOM HAVAALANINDA😛iha:kız allah iyikliği versin bacım ben ne diyorum sen ne diyosunn
kız hiç aram yok televizyonla heleki izdivaç proglamlarından çok sıkılırımm
canım sen yaknda bırakıcan işi bak görürsün sevmiyosun iş evi seviyosn sen evde olsan şimdi temizlik yaparsın sürekli
:laugh: kıyamam çok mu üşüdün sabah hakkedeten yaz gelmedi bir türlü yaa
yok bitanem yaa kim olcak aslınad belkide sorun benddee kimse beni anlamıyo diyorum sürekli kendi kendimee oyyyy oyyyy ben nerelere gidem nasıl edem atlayıp yanınba geliyommkarşilA benii
hosgeldın tatlım...doktora gıtmedınmı pekı bu arada hıc?merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim foruma beni listeden çıkarmışsınız haklı olarak 5 martta regli olmam lazımdı ama hala olmadım hiçbir hamilelik belirtiside yok 10 martta evde yapılan testlerden yaptım ama negatifti bide şimdi ara ara kasıklarımda regl sancısı oluyor ve çok koyu akıntı var bende neden olabilir acaba ne yapmalıyım
kan testi yaptır bencemerhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim foruma beni listeden çıkarmışsınız haklı olarak 5 martta regli olmam lazımdı ama hala olmadım hiçbir hamilelik belirtiside yok 10 martta evde yapılan testlerden yaptım ama negatifti bide şimdi ara ara kasıklarımda regl sancısı oluyor ve çok koyu akıntı var bende neden olabilir acaba ne yapmalıyım
kız senin gibi tatlı birini kim bırakır tabiki işin onlara kaldıysa sen daha uzun süre çalışırsınn 😛iha:ANLADIM CANIM COK HAKLISIN....EVET ISI BIRAKCAM YAKINDA:laugh:GERCI ONLAR BENI BIRAKMIYOLAR BEN ISTIYOM AMA....NEYSE CANIM KIMSEDEN BISEY BEKLEMEMEMK GEREK ASLINDA VARYA YOKSA UZULEN BIZ OLUYOZ HEP BOSVERRRRRRRR TAKMA BIZ VARIZ YAAAAAA YANINDAYIZ HERZAMAN...SEN ŞİTRESE GIRME😛iha:
merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim foruma beni listeden çıkarmışsınız haklı olarak 5 martta regli olmam lazımdı ama hala olmadım hiçbir hamilelik belirtiside yok 10 martta evde yapılan testlerden yaptım ama negatifti bide şimdi ara ara kasıklarımda regl sancısı oluyor ve çok koyu akıntı var bende neden olabilir acaba ne yapmalıyım
GEL BACIM GEL BEKLIYOM HAVAALANINDA😛iha:
hemşooomm napıyon ıyımısın?kan testi yaptır bence
kan testi yaptır bence
ne yapıyım donuyom konya ovasında 🙂 çok soğuk yaaahemşooomm napıyon ıyımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?