EVET.normalde 28 gün olan adetim geçen ay 33 gün çıktı.bende 28 günü dikkate almadım 33 günü doldurdum test yaptım.eşime göstermeden atarım dedim nasılsa çıkmaz.ama yapmak istiyor canım.daha önceki aylarda öyle yapıyordum çünkü.eşim kızıyordu çok kaptırdığım için.testi yaptım ertesi gün tekrarladım.ve idrarı damlatıp baktım.hiç beklememe gerek kalmadı test idrarı emdikçe iki çizgi koyu bir şekilde çıktı. canım yaa Allah bir mucize.yoktan var edşyor.eczacı hanım dediki dış gebelikler de bu testlerde pozitif olurmu.şimdi p.tesi ne olacak bakalım.kızlar geldim burdayım..ayselalper detaylı anlatımın çoook teşekkürler kardeşim..ellerine sağlık içimize su serptin..herşey yolunda gider umarım..gebelik testini reglin geçtikten sonra mı yaptın??
doktordan gelince yaz hemen kendini iyi hissediyorsan..merak ederiz seni canım..EVET.normalde 28 gün olan adetim geçen ay 33 gün çıktı.bende 28 günü dikkate almadım 33 günü doldurdum test yaptım.eşime göstermeden atarım dedim nasılsa çıkmaz.ama yapmak istiyor canım.daha önceki aylarda öyle yapıyordum çünkü.eşim kızıyordu çok kaptırdığım için.testi yaptım ertesi gün tekrarladım.ve idrarı damlatıp baktım.hiç beklememe gerek kalmadı test idrarı emdikçe iki çizgi koyu bir şekilde çıktı. canım yaa Allah bir mucize.yoktan var edşyor.eczacı hanım dediki dış gebelikler de bu testlerde pozitif olurmu.şimdi p.tesi ne olacak bakalım.
hoşçakal canım ben de çıkıcam birazdan..kızlar görüşürüz sonra yine gelirim... ayselcim tekrar tebrikler, inşallah herşey yolunda gider.
uyyyyyy bacım hoşgeldin kimseler yok herkes hafta sonu modunda galibaiyi akşamlar izgilcim
iyi akşamlar güzelim sende hoşgeldin fazla giremiyorsun sanırım foruma neler yapıyorsun görüşmeyeliiyi akşamalr kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?