canımmmmm çokkkk sevindimmm ben bu ay çok ümitliydim senden.yok diyincede çok üzülmüştüm..ayyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim..günaydın kızlarrrr ben geldimmm size çok güzel bi haber vereceğim HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ALLHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİN BU DUYGUYU
valla yaaa ayy duydukça çok heycanlanıyorum varya..acaba bizimde meleğimiz gelcekmi diye soruyorum kendi kendime..nasılsın anlat bkalım..önemli günlerimiz geçti..😛iha:valla ben şimdi 3 nisanı bekliyorum sabırsızlıklaaslıgökçe kıssssss sıra yavaş yavaş bize geliyor ayyyyy bacım bak heyecan yapmaya başladım inşallah bizimde bu ay gelir meleklerimiz böyle güzel haberleri duydukça insanın umut manyağı olası geliyor🙂
aynen bacım artık bekleme modundayız geçmez artık bu günler inşallah bacım yaaaaa inşallah yola çıkmış geliyordur bizim mercimekler:laugh:valla yaaa ayy duydukça çok heycanlanıyorum varya..acaba bizimde meleğimiz gelcekmi diye soruyorum kendi kendime..nasılsın anlat bkalım..önemli günlerimiz geçti..😛iha:valla ben şimdi 3 nisanı bekliyorum sabırsızlıkla
soğol canım 6 şubatta oldumlistede adın yokya güzelim senin regl tarihin hangi gündü geçikmeler varmı belkide geç döllenme falan olmuştur
senin içinde herşeyin hayırlısı olsun gülüm
canım 20 dakikadan sonrası sayılmıyorherkese günaydın, kızlar size sormak istediğim birşey var; perşembe veya cuma günü adet olmam gereken gün. Dün sabah evde idrar testi yaptım yani adetime 5 gün kala. İki ayrı marka test vardı elimde ikisiyle de aynı anda yaptım. Bir tanesinde tek çizgi net çıktı, diğerinde ise gene tek çizgi net çıktı ama 3 saat sonra falan çooook silik ve ince ikinci çizgi belli belirsiz göründü , bu ne demek oluyor şimdi, yorum yapacak arkadaş var mı?
ben aldım cevabımı..sende bizimle hemen hemen aynı günlerde olcaksınn..soğol canım 6 şubatta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?