canımmm nerelerdesin sen yaaa ? ne zamandır görüşemedik
iyiyim canım evet çok şükür sonuçlarım iyi. evet darısı kocama inşallah. evet canım gerçekten daha rahatım. amiiiiiiinnnnn allah hepimize nasip eder inşallah canım.
merhabalar canlar,nasılsınız
amin canım bundan sonra herşeyi oluruna bırak elbet er yada geç kavuşcağız bebişlerimize benim kursa gitmem gerek hoşçakalın
Gulum buralardayimda yazmaya firsatim olmuyor is yerinde bir kac degisiklik oldu benim isler biraz cogaldi malesef o yuzden..
ben inaniyorum kocaninda sonuclari guzel cikacak ve iyice rahatlayacaksiniz tatlim..
idare ediyorum işte.bende 1 tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.tekrar sıfırdan başlayacağız.merhaba hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
herkese selam..
arkadaşlar dün yazamadım doktordan geldik.size haber veririm dedim geciktim özür dilerim.keseyi gördü dr.
şuan her şey normal görünüyormuş.2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz Allah nasip ederse.ağır iş yapma dedi doktor.onlara dikkat edeceğim.şimdi çıkmam lazım.ilk fırsatta geliceğim.hepinize teşekkür ederim.sevincimi sizler kadar iyi anlayan başka kimse olamaz sanırım.dualarım sizlerle...şimdilik hoşçakalın
idare ediyorum işte.evde sürekli misafir olduğu için buraya girmeye pek fırsatım olmuyor.Merhaba canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?
idare ediyorum işte.bende 1 tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.tekrar sıfırdan başlayacağız.
1 arkadaş vesisilesiyle Ankarada Ankalife tüp bebek merkezi var oraya gşdeceğiz.aslında randevuyuda aldık ama eşim şehir dışında olduğundan mayıs 15'te gideceğiz.işleri ayarlayabilirsek daha erkende gidebiliriz.canım çok sevindim iyisini düşünmüşsünüz.... rabbim bu yolda size yardım etsin inşallah.
umarım herşey güzel gelişir ve inşallah hayırlı haberini alabiliriz. canım medicana diye bir hastane var tüp bebek konusunda iyiymiş. internetten araştırsana. türkiyenin 2 şehrinde var yanılmıyorsam. ankara-istanbul. çok iyi hastaneymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?