özeldeki mesajını görünce hemen bizdeki modemin sayacına baktım hep aynı kotada kıssssss içime kurt düşürdün ayyyyyyy bu ay 2 şeyi beklicem biri regl diğeri fatura:laugh:inşallah canım kotayı cok aşmışık onun ıcın gırmedım
selam arkadaşlar beni bilen bilir bi müddet bu çocuk durumuna ara vermeyi planlamıştım şahsi olarak ama şimdide eşim tutturdu ben çocuk istiyorum diye önümüzde bi çok neden var 7 buçuk aydır evliyiz borçlarımız daha bitmedi ödeme yapmakta zorlanıyoruz çok şükür geçiniyoruz ama borç olayı benim kafamı yedi bitirdi. şimdi bide üstüne çocuk gelirse ona nasıl bakıcaz bu sorumluluğu nasıl alıcaz diye düşünüyorum .. bunu eşime söyledim ama tabi biraz kırıldı bana haklı bende biraz kırdım çünkü ve şimdi bu konuyu kapatıyorum bidaha konuşmayalım dedi açma bu konuyu bidaha bana sinirleniyorum diyip duruyo ne yapıcam bilemiyorum yarında doktor randevum var sizce eşimle nasıl konuşmam lazım çok üzülüyorum kafamda karışık bunaldım valla
canım benim sakın öyle düşünme hem o düşüncelerin sonu gelmez şimdi borçları düşünürsün sonra borçlar biter arkasından arabamız olsun evimiz olsun diye düşünmeye başlarsınız yani demek istediğim böylesine ince düşüncelerin sonu yok...küçük bir melekle hayata biryerden başlamak lazım değilmi?selam arkadaşlar beni bilen bilir bi müddet bu çocuk durumuna ara vermeyi planlamıştım şahsi olarak ama şimdide eşim tutturdu ben çocuk istiyorum diye önümüzde bi çok neden var 7 buçuk aydır evliyiz borçlarımız daha bitmedi ödeme yapmakta zorlanıyoruz çok şükür geçiniyoruz ama borç olayı benim kafamı yedi bitirdi. şimdi bide üstüne çocuk gelirse ona nasıl bakıcaz bu sorumluluğu nasıl alıcaz diye düşünüyorum .. bunu eşime söyledim ama tabi biraz kırıldı bana haklı bende biraz kırdım çünkü ve şimdi bu konuyu kapatıyorum bidaha konuşmayalım dedi açma bu konuyu bidaha bana sinirleniyorum diyip duruyo ne yapıcam bilemiyorum yarında doktor randevum var sizce eşimle nasıl konuşmam lazım çok üzülüyorum kafamda karışık bunaldım valla
kıssss olmazmı tamam ben kaşıkları hazırladım sen gel bacım....🙂Slm ben geldim.. Sehnaz, tatli cadim insallah guzel haberler verirsiniz bizlere en kisa zamanda..
Izgilim demek cemileye yetisemedin 🙂 Olsun bacim sen kasiklari hazirla ben gelirim karsilikli oynariz olmaz mi?
kıssss olmazmı tamam ben kaşıkları hazırladım sen gel bacım....🙂
neler yapıyorsun canım bugünlerde fazla işin yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?