canım benim bildiğim tek şey ağrı tuttuğunda karanlık bir odada yatmak geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kurtulursun o ağrıdan
peki birsey önermedimi??? Ne yapabilirsin diye???
bacıııııım sağol muhtemelen kapının dibindekine koyar
yaaaaaa ben zayıfımda...sığar belki diye içine koymasa bari :laugh:
neyse cuvala koyarken ben derim kenarına daya çuvalı beni alacaklar diye:laugh:
bacıııııım sağol muhtemelen kapının dibindekine koyar
yaaaaaa ben zayıfımda...sığar belki diye içine koymasa bari :laugh:
neyse cuvala koyarken ben derim kenarına daya çuvalı beni alacaklar diye:laugh:
evet bacım bulunduğum yerde zaten şimdi patates ekecekler konteynerlerin kenarları hep patates cuvalı....kıssss haklısın yoksa patates çuvalını yükler götürürsünüz:laugh:Kardeş üzerine sim de yazsın elalemin çuvalını neyin almayalım🙂
yok yok bacım kapı önüne konmam yakındır farketmez onun için:laugh:yok kizzzz öyle demee sakinnn sonra kiskanir ve birakmaz seniii :laugh:
yok bacım hiçbir güç beni sizlerden ayıramaz....:laugh:Lara cim yine düstü gitti galiba.... Izgil de yok... Kiz senin pc demi bozulduuuu
evet bacım bulunduğum yerde zaten şimdi patates ekecekler konteynerlerin kenarları hep patates cuvalı....kıssss haklısın yoksa patates çuvalını yükler götürürsünüz:laugh:
yok yok bacım kapı önüne konmam yakındır farketmez onun için:laugh:
canım benim doktor konusunda bir bilgim yokArkadaşlarım sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun ,allah muhabbetinizi arttırsın canlarım
ama arada bir de listeyi yeni sayfalara taşıyın lütfen ,kimse taşımazsa kaybolup gidiyor dakikalarca aramak zorunda kalıyoruz....
Birde doktor sormuştum , acbdem kadıköyden kadın doğumcu öneren var mı diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?